fredag den 6. maj 2011

Nøøøj det er længe siden.....

Nøøøj hvor er det længe siden..... Som nævnt i det forrige indlæg går det meste af tiden udendøre i vores Dovne Have, som efterhånden tager mere og mere form. Hvor bliver den SUPER SUPER fed :o) Skal ski også snart have taget nogle billeder og lagt herind :o)


Nå, men lidt krea er det blevet til. Godten må siges i høj grad at være en rigtig udepige, det er altså ret så praktisk nu hvor al vores tid går i haven ;o) Solen har magt og har også allerede præsteret at gøre Morten Korch solskoldet da et 3,5m stort sandkasse hul skulle graves. Meeen rolig derude, EG-solhatten er ikke til ham ;o) men til godten. Sidste års solhat var et hit, så vi gentager successen :o))


Strik ligger ikke til mit højre ben, men så længe det er lige ud af landevejen kan det lige skrælle af. Det er blevet til et par godte-futter til pusletasken. Vi glemmer aaaltid at få futter med, nu er det ovre ;o)

Imorgen skal jeg til Fyns fedeste forårmarked, Pakhus 16 :o) Jeg glæder mig som et lille barn. Der vil vrimle med kreative bloggere og pakhuset vil emme af kreativitet i topklasse. Med i bilen skal den sødeste Søhest. Dernede skal vi mødes med den sødeste Pif, Paf og Puf. Trine så jeg sidst for godt et års tid siden, Lea har jeg ikke set i næsten 10 år. Vi "mødes" ret så ofte i blogland og på FB, men sådan helt "live", det bliver SÅ skønt at mødes igen alle tre. Vi har haft SÅ mange sjove timer på et hotel, hvor vi arbejdede og gav den gas som trisser, nu skal vi mødes igen. HERLIGT :o)

God weekend derude, måske vi ses ;o)

2 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt humør... Lyder også som en god weekend. Sikke noget sødt stof til hatten - hvad har du brugt?

  Ih, bare det var mig, der skulle til fyn - men har vagt... måske jeg får kørt lidt på symaskinen..

  SvarSlet
 2. Hej Tina.
  Ja for søren det kan kun blive en forrygende weekend. Har lidt sommerfugle i maven over, at skulle møde en masse bloggere "live" :o) Det blir fantastisk :o)
  Stoffet til EG-hatten er fra Stof og Stil, bomuldsstof. Det er lidt stift i det, og dermed ret så godt til Yvonne-hatte :o) Måske symaskinen din, vil være med på en solhat eller to, mellem "udrykningerne" ;o)
  God weekend til dig og dine.
  Kh Anette.

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)