onsdag den 20. april 2011

En lækker alpaca-sag og en efterlysning til vores dovne have.

Hold da op der har været stille her på bloggen :o) Og Alpaca-sagen her har været færdig længe. 3 aftener så var den færdig :o) Opskriften findes her og den er lige til og bestemt et projekt værd. Den er hæklet i lækker alpacagarn fra Hjertegarn, se evt. indlægget her.


Knapperne er fine (og dyre) håndlavede fimo-knapper. De er fulde af fine små og detaljerede blomster i forskellige farver :o)Der er selvfølgelig ikke stille på bloggen uden grund. Vi har gang i anlæggelsen af vores "Dovne Have" og uha den tar form. Nu render jeg rundt og beder de mange planter og træer om at gro. "Gro for pokker og voks jer store, stærke og smukke" :o) Det er den ene halvdel af vores grund på i alt 5500 kvm. vi koncentrere os om. Den anden halvdel af grunden, er sået til med solsikker.


Jeg vil gerne smide en masse billeder af "haven" ind her på bloggen, men jeg har simpelthen glemt at få kameraet med ud. Det skal nok komme :o) Istedet vil jeg gerne benytte indlægget her til, at komme med en lille efterlysning til familie og venner. Vi leder med lys og lygte efter stiklinge fra stauden: Vårkærminde som ses på billedet herover. (Billedet er lånt her) Den er en staude der er særdeles anvendelig som bunddække, idet den gladeligt breder sig med overløbere. Den er ca 15cm høj, blomstre først i april og frem til slut maj med himmelblå små blomster der kan minde om forglemmigej. Bladene er friskgrønne og hjerteformede. Giv endelig lyd fra jer hvis I kan hjælpe os :o)


Rigtig god påske.
Kh Anette

6 kommentarer:

 1. Hej Anette.

  Dejligt at se lidt fra dig igen.. Kender godt det med at der er ro og stille på bloggen. Det skulle jo heller ikke være meningen at vi skal gå hen og få stress af at blogge. Jeg har for nyeligt lavet et indlæg med samme kommentar,, for det har taget lidt tid oven på blogtræf at komme på banen igen..

  Men håber det hjælper på det.

  Skøn lille strik du har fået fra hånden der. Det er jo ikke blot hæklenålen du styrer.. Den er så fin.

  Håber du har held med din bunddækkeplante.. Den ville jeg også ønske mig.. for skvalderkål er ikke den ønskede bunddække hos mig.
  Glæder mig til at se billeder fra din have, det er hyggeligt. Mon ikke jeg gøre ligeledes, det plejer jeg..

  Pas på dig selv

  Kram Lone

  SvarSlet
 2. Desvaerre kan jeg ikke hjaelpe med blomsten, men det er dejligt at hoere fra dig igen. Rigtig god paaske.

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Rigtig god påske (sådan lidt forsinket ikk:)).
  Ja stilhed hos mig også (altså på bloggen), og det skyldes såmænd også bare, at vi hygger os i det gode vejr og bruger tiden i haven:)

  Stauden kan jeg desværre ikke hjælpe med, men mangler du mælkebøtter, så siger du bare til, for dem har vi enormt MANGE af;)

  Den er rigtig fin den lille vest du har hæklet til Asta. Hun nyder vel også alt den ude-tid det fine vejr tillader? Frida elsker det, hun er et rigtig ude-barn:)
  Kh Rikke

  SvarSlet
 4. Jeg synes da lige jeg har set den der plante i min lokale rem1000? Måske var det synsbedrag?

  Mange hilsener Christina

  SvarSlet
 5. Hej kære Lone.
  Jeg kan sørme godt forstå hvis du har haft dig en lille blogpause ovenpå dit blægtræf. KÆMPE stort og flot stykke arbejde du havde lavet, ærger mig stadig pokkers over ikke at kunne være med :o/
  Og så må jeg skuffe dig. Vesten er fra hæklenålen, strik mestre jeg desværre kun meget lidt af :o/
  Uh Skvalderkål kan vi desværre også præstere i vores have :o( Men den står et sted hvor det hele skal sprøjtes ned, så håber inderligt vi får bugt med skidtet.
  Glæder mig til at se hvad I har gang i, i haven. Det plejer jo ikke at være småtterier :o)
  God weekend.
  Knus Anette.

  Hej Lin.
  Tak for hilsnen, håber også du havde en god påske ???
  Kh Anette.

  Hej søde Rikke.
  Også et vældig forsinket påske til jer, herfra. Du kan tro vi nyder det gode vejr. Asta er også voldsomt udepige, og hvor er det fedt :o) Så skid hul i at vi ikke får blogget, det er jo en fornøjelse at se pigerne in action outside, ik ??? Jeg tror vi springer over mælkebøtterne, for vi har en græsmark som nabo, så bøtterne kommer flyvende for et godt ord :o/
  Mon du skal en tur i Pakhus 16 imorgen ???
  God weekend.
  Knus Anette.

  Hej Christina.
  Arj hvor herligt at "rende" på dig herinde :o) Jeg skal da vidst lige en tur for din blog en dag :o) Hmm, vores Rema kunne desværre ikke præstere nogle Vårkærminder :o( Men tak for tippet :o)
  God weekend.
  Spejderkrammer A.

  Hej Stine.
  Tak :o)
  Kh A.

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)