søndag den 3. april 2011

På nålen findes pt..... og noget om en doven have.

På hæklenålen findes pt. den fine mor-barn cardigan fra Familie Journalen. Flere i blogland, bla. Frk Fiil, har hæklet den, nu kunne jeg ikke vente længere :o) Den virker til, at være hurtigt hæklet :o) Den kunne være et rigtig godt bud på en fin barselsgave :o) Jeg hækler den i "Eksclusiv alpaca, superwash baby alpaca" fra Hjertegarn. Det er godt nok noget lækkert garn, at arbejde med og garanteret ikke mindre lækkert at have på. Der er vidst en Godte der godt kan begynde at glæde sig ;o) Men men men, jeg kan ikke komme udenom, at her er lidt stille på bloggen efter foråret er kommet. Åh hvor er det skønt med lunere vejr, at mærke solens kræfter på såvel krop som omgivelser. Godten er helt tosset med at være ude, så vi fræser bla. mange mange turer i hendes toptunede "Trækvogntransformation" og hun eeeeelsker det :o) Vi skal for alvor til, at ligge et stort arbejde i "Vores dovne Glaphus-have". Det er et KÆMPE projekt, men vi tar lidt af gangen. Vi skulle jo nødig få stress :o)

4 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Jeg har skrevet lidt til dig inde hos mig selv. Vesten er bare så fin...jeg er helt sikker på at den lille modtager bliver rigtig rigtig glad for den. Jeg har lavet 2 til Sofia og de bliver brugt flittigt. Tænker jeg skal ha' lavet en i bomuld her til sommer - eller måske to? Forstat god søndag ;o)

  Kh. Lone

  SvarSlet
 2. Har selv hæklet 1½, måske jeg skulle få lavet et par stykker mere, for ja, de er faktisk super enkle at lave når man lige er kommet igang. Virker som noget lækkert garn, måske man skulle "abe efter" ;-)
  Lyder skønt med haven, dejligt at kunne være så meget ude. Og det der stress, ja det skal man sgu passe på med så godt i gør det. :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lone.
  Tak for din kommentar. Nu hvor jeg er blevet færdig med den, må jeg nok gå til bekendelse..... Kunne meget vel få det lige sådan med mønsteret her, som muslingehuen ;o)
  Nu du vil lave den bomuld, hvordan køber du garn, så den kommer til at passe i størrelsen ??? Synes der er lidt stort spring fra str 2 til 4 år :o/
  Dejlig forårsvejrsuge hos dig.
  Kh Anette.

  Hej Lea.
  Du vil ikke fortryde hvis du aber efter ;o) Som jeg skrev til Lone, så tror jeg meget vel den kunne blive et hæklehit her i huset ;o)
  Det blir SÅ fedt når haven engang engang er færdig. Det bedste ved det hele er at vi har en aldeles lækker tegnet haveplan, at gå efter. Så vi tar bare lidt af gangen som vi synes vi magter :o)
  Fik du løst problemet med svigermors symaskine ???
  Dejlig uge til jer tre.
  Kram Lunde.

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig altså til at følge jeres have-projekt, jeg syns det lyder som et ret genialt koncept!
  Håber I nyder det gode vejr og at I har det godt:)
  Knus

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)