søndag den 19. september 2010

Søde, hvem er det til ???

Morten Korch: "Hold da op Søde, sikke et flot tæppe". "Hvem har du lavet det til ???"
Mig: "Det ved jeg ikke, kan du li´det ???"
Morten Korch: "Det er jo en farvepalet uden lige, og med fleece bagpå er det også varmt"
Mig: "Søde, så er tæppet dit, min skat" :)
Morten Korch: "Arj tak, hvor er du sød"


Cirka sådan udspillede foræringen af P-tæppet her :) At Morten Korch spurgte hvem der skulle have det, er nok et meget godt billede af hvor mange af mine ting der blir foræret væk. Jeg elsker at lave krea-ting, tænke på modtageren og sende en masse gode tanker ned i materialerne når jeg sidder og ligger energi og idéer deri. Så det var vidst på tide at glæde husbonden min, der ofte slutter sin arb. dag af med, at ligge og koble af på sofaen, nu med sit eget P-tæppe.
Da jeg syede betrækket til "trækvognstransformationen" gik jeg i selvsving med at skære firkanter. Nu var jeg jo igang, så det blev det 250 firkanter i målene 8x8 cm. Dem har jeg syet til tæppet her.


Firkanterne er syet sammen med fleecen. Til sidst er tæppet kantet med sort skråbånd. Joh joh, så er aftenens afslapning reddet :o)

12 kommentarer:

 1. Rigtigt laekkert. Det er saadant et rigtigt sofa-hygge-slumretaeppe godt til hyggeaftener.

  SvarSlet
 2. Hvor er I søde ;-) Og lækkert tæppe, kan godt forstå at Morten Korch er vild med det. Skønne farver! og det bliver da fantastisk nu hvor efteråret er kommet...

  SvarSlet
 3. Det er super flot! Og dejligt med alle de farver:) Jeg er sikker på at Morten Korch kommer til at elske tæppet! Og det er da altid dejligt, når manden synes at ens kreationer er flotte ikk?:)
  Kram fra Rikke

  SvarSlet
 4. Sikke et arbejde :) Og dejligt for dig, at kunne lave noget han blev glad for - en EG-hat ville nok knap så meget være ham ;)

  SvarSlet
 5. SÅDAN!!! Wau! Det er bare vildt flot! Rigtig god inspiration - jeg skal også til at i gang med et tæppe i den stil :o).
  Tak for linket om hæklenålene!

  SvarSlet
 6. Hej, Så har jeg lige væltet rundt på din blog i mine ellers så hellige morgentimer. Jeg faldt pladask over din suttekæde og den skal HELT sikkert afprøves. Nu kommer mit spørgsmål så. Det sølvtråd du bruger i kanten, hvor har du fundet det henne? Hilsen Lotte, som takker for et par timers underholdning.

  SvarSlet
 7. NØJ ! hvor er det et smukt tæppe, og for pokker hvor ville sådan et gøre sig godt i vores lille kolonihavehus. Måske skulle man forsøge sig. Og ham Morten han er da bare en heldig "Starut" Flot flot arbejde.

  SvarSlet
 8. Lin: Nemlig, et rigtig hyggetæppe :o)

  Lea: Det er du også :o) Husbonden ligger pt under tæppet og bobler på sofaen, så helt skidt er det vidst ikke ;o)

  Anja: Tak skal du ha´ :o) Det var din DIY på fleecetæpper der fik mig igang :o)

  ea-o: Tak

  Miri: Det var lige hvad vi gjorde :o)

  Rikke: Tak sødeste Rikke :o) Det er nemlig ikke helt skidt når den bedre halvdel synes godt om det der vælter ud af symaskinen :o) Håber alt vel hos jer ??? Knus

  Trine: Hi hi hi, tror du har ret i at en EG-hat måske vil træde lidt ved siden af ;o)

  Mette: Uh blir da helt rødkindet af al den ros :o) Jeg kunne da ikke lade være med at linke ;o)

  Lotte: Arj hvor hyggeligt med en ny læser der kan bruge min blog til noget :o) Tænk at den lige frem stjal af dine morgentimer ;o) Du skal være så velkommen til at kigge forbi en anden dag :o) Ang. suttekæder, så har jeg købt sølvgarnet hos Ingelise shop, du ved den der hørte til Ingelise bladet ??? Men den eksistere desværre ikke længere. Men en værd garnforretning med respekt for sig selv har også glimmergarn i alle afskygninger :o) God hæklelyst :o)

  Anders: Han kan nok hvad min ven ???

  Betina: Tusind tak for dine rosende ord. Synes det var let tilgængeligt projekt. Du har hele vinteren til at kreere et i, inden kolonihavehuset skriger på et færdigt tæppe ;o) Hjælper gerne med gode råd :o)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)