fredag den 15. januar 2010

Dem kan jeg ikke leve uden ;o)

Jeg havde fået nogle penge i julegave, som "brændte" i lommen. Mit hobbyrum er næsten klar til brug og jeg har en idé om, at Asta skal begaves med noget hjemmesyet tøj.
I den forbindelse kan jeg da umuligt leve uden et par børneginer. Jeg fandt disse her på nettet. Julegave pengene rakte til en str 9 mdr og en str 2-3 år. Meeen kunne rigtig godt tænke mig at have de efterfølgende str 4-6 år og 7-9 år, men dem må jeg ønske mig i fødselsdagsgave til foråret hvor jeg runder de 30år. Man skal jo ikke gå ned på sit udstyr :o)
Vupti, kom der en stor pakke med posten. Så måtte ginerne afprøves med noget udsalgsguf jeg har fundet til Asta. Kjolen passer hun nok til hendes 1 års fødselsdag, er den ikke fin ???
Jakken var et scoop uden lige velvidende, at Asta først kan passe den til næste forår og sommer. Men som gammel spejder prioritere jeg fodtøj og overtøj af god kvalitet højt. Så vil jeg hellere spare andre steder såsom hendes tøj, men der har jeg nu også scoopet for vildt til dette års første udsalg og sparet en masse. Jakken er mrk. Reima, super super lækker. Vind, vandtæt og åndbar. Og som I ser fandt jeg den til ½ pris. Det er noget der duer :o)

3 kommentarer:

 1. Sejt ! Egne giner !
  Min YngsteDatter (på 18) ønsker sig også en gine.

  SvarSlet
 2. Hej Losarinas mor.
  Det kan jeg godt forstå hun ønsker sig. Det er også en fin måde at "udstille" tøj på hvis man vil andet end at bruge dem ifm. syning. Det er lige før hun da slå til inde på den side jeg har linket til. De har udsalg/tilbud mener også det var på voksen giner.
  Rigtig god weekend Miri.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 3. Jeg sidder og smiler lidt, for mine børn er blevet så store, at giner i deres størrelse ikke er helt så nuttede. Hvor er det fine ting, du laver. Og en flot collage med hagesmække. Desværre dur progammet vist ikke til en mac :(
  God weekend.

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)