søndag den 10. april 2016

Nyt skur til evighedsprojektet.

Jeg har det sidste års tid været på jagt efter sådan en lækker 70´er sag som den her ;o) Den skulle bruges til at huse mit evighedsprojekt, som ofte er et hæklet tæppe jeg kan have med på farten.


Min gamle taske burde have holdt længere, men sådan skulle det ikke være. Og det, til trods for den kostede en finger i symaskinen, da jeg skulle sy i det kraftige pressening :o(


Pludselig var den der, dog i en sølle forfatning. Mange syninger var slidt over, læderet var udtørret og havde en del "lig-pletter" var der også rundt omkring. Jeg har en svaghed for sådan nogle fund som den her. Det samme gælder teaktræs møbler ;o) Først blev tasken syet sammen. Det kostede et par vabler på fingrene. Dernæst kom den i en balje med sæbespåner for at blive ren. For til sidst at blive udsat for et magisk trylleri ;o)


Læderfedt i RIGELIGE mængder, der kunne trænge ind over nogle nætter for næste dag at få en omgang mere og til sidst ud i solen. 


Se engang hvor lækker den er blevet :o)))) Trylleriet ved teaktræsmøblerne er næsten den samme. Dog får de en salmiakopløsning for at blive renset i bund, for til sidst at blive smurt ind i RIGELIGE mængder teaktræsolie. Gamle rander og mærker forsvinder og teak´ens smukke åre kommer frem og stråler som aldrig før. Det er da en sand fornøjelse der er til at tage og føle på :o)

2 kommentarer:

 1. Sikke en forandring, super flot det er den.

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet flot.
  Ja der er ting, som jeg kan se i dag, at vi (jeg) skulle have passet bedre på.
  Jeg havde kun en lille skuldertaske i kernelæder, men min søster og min moster havde store tasker - min mosters blev tyvstjålet ved et indbrud for mange år siden, på et tidspunkt, hvor den bestemt ikke var in - gad vide hvor i verden min søsters er - jeg må lige spørge :)
  For det er da en ualmindelig fin taske, du har fået ud af den gamle sag :)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)