lørdag den 31. juli 2010

Lidt guf til Emil af Skovgaard

12 juni kom lækre lækre Emil til verden. Emils mor, min dejlige veninde Camilla, har jeg altid tænkt som en "slyngemor" . Så jeg søgte lidt på nettet og fandt stedet her, med syvejledning og en shop hvor man kan købe ringene jeg har brugt, samt en vejledning i hvordan man bruger slyngen i takt med barnet vokser. Jeg har syet den i grønt stof, med den bagtanke, at det var lidt neutralt ;o)


Emil har også fået et par savlesmækker og en suttekæde. En veninde har fundet stedet her, hvor man kan købe silicone ringe der kan sættes i, hvis barnet bruger en sut, der ikke har en hank. Det er smart ;o)

Jeg er i disse dage SÅ "fantastisk" heldig at ligge krop til en sej omgang lungebetændelse, der indtil nu har krævet 2 lægebesøg, uden at den er smuttet sin vej :o( Det er pænt TRÆLS, for at sige det på godt jydsk. For Asta skal starte i dpl. på mandag og der skulle mutti jo gerne være frisk.....
God weekend i blogland.

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre sager han får ham Emil!
  Jeg købte en slynge da Frida var ganske lille, men fik det aldrig rigtig til at fungere. Jeg syns hun blev krøllet helt sammen i den, men jeg tror faktisk bare at hun var lidt for lille.
  Øv hvor TRÆLS (ja det siger man også her hvor jeg kommer fra!) med en omgang lungebetændelse. Håber du bliver frisk til opstarten på mandag. God bedring fra mig ihvertfald.
  Stort kram.

  SvarSlet
 2. Som altid skønne gaver du disker op med :) Håber helbredet har det bedre, og at det går godt med at køre den lille ind i dagplejen :)

  SvarSlet
 3. Hej søde Rikke.
  Jeg tror det er en smagssag hvorvidt man er til slynger eller ej. Men tror man skal igang med at bruge dem helt fra start af så de kære små blir vandt til det.
  Jeg er ved at være frisk igen, herligt :o)
  Anette

  Hej Trine.
  Tak tak :o) Det går den rigtig vej med indkøringen, og det er mutti her SÅ lettet over :o) Så er det hele bare lidt nemmere når hun er glad for at være der :o)
  Anette.

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)