mandag den 14. juni 2010

Tilbage for fuld skrue :o)

Halløj for en blogpause jeg har haft mig.
Nu er jeg tilbage for fuld skrue :o)

Det har ikke været pause uden grund, naturligvis :o) Jeg har haft travlt med min længe ventet tøsefæjst. Jeg rundede jo 30 år i april, så sidste lørdag havde jeg inviteret tøserne i mit liv (mine mange dejlige veninder) til fæjst i Glapmosen. Jeg havde syet flagranker til den store guldmedaljer, 170 stk fordelt på 1o flagranker. De blev brugt som afledningsmanøvre til det gamle grimme loft i stalden, hvor jeg holdte festen. Min søde Morten Korch havde haft travlt med at hamre og banke, således at vi nu har et 40 kvm stort festrum, eller hvad et nu kommer til, at ligge rum til i fremtiden. Et er sikkert. Det skal ikke fyldes op med ragelse. BASTA :o)


Festen gik rigtig godt, og der var dømt tøsehygge ud over alle grænser. Jeg var så heldig at min "Gynther-guro" samling blev komplet. Bøgerne "Børnetøj du selv kan sy 5 -8 år" og "Tøj du selv kan sy" havde min søde veninde Eva fundet til mig. Nøøøj, stor jubel :o)) Der udover fik jeg nogle penge, som jeg selvfølgelig har sat i den sidste, nok mindre kendte bog: "Tasker du selv kan sy". Jeg har haft gang i den, en af de kommende dage smider jeg lige et indlæg ind af Asta´s kommende "Jeg skal starte i dagpleje - taske". Glæder mig til at vise jer den/dem :o) Nu skal resten af aftenen bruges til, at surfe rundt på alle de skønne blogs jeg titter med på. På snarligt gensyn :o)

5 kommentarer:

 1. Lunde!! Godt at du er tilbage igen. Jeg var lige ved at blive nervøs, men tænkte, at du nok havde haft travlt med fødselsdagshalløj. Skide øv, at jeg ikke kunne komme med til din store dag. Det ser ud som om den var god, og sikke fint du har pyntet op!
  Jeg er ret misundelig på din Gynther samling. Heldigvis bliver jeg jo også 30 på et tidspunkt ;-)
  Dejlig at ha dig tilbage i blogland!! Hils de to søde mennesker i dit hjem!
  Her tager den ene dag den anden. Edith er oppe på tand nr. 5 og har indtaget kravleposition. Når hun lige om lidt finder ud af hvordan man kravler, så får vi skisme travlt. Hun skal begynde i dagpleje i begyndelsen af aug. Åh, min lille pige bliver så stor!
  Knus til dig Lunde med 30 år på bagen ;-)

  SvarSlet
 2. Velkommen tilbage og stort til lykke med fødselsdagen i april :))

  SvarSlet
 3. Stort tillykke, det er altid dejligt med en stor fest :)

  SvarSlet
 4. Hej Trine.
  Jeg havde da noget at se til havde jeg, men på den gode måde ;o) Elsker forberedelser når jeg vel og mærke har god tid til det :o)
  Det er ski ikke så slemt at blive 30, så begynd du endelig at skrive på ønskesedlen :o)
  Pyha, ja tiden går SÅ hurtig. Asta skal også starte i dagpleje først i august. Jeg fatter slet ikke at hendes første år er gået SÅ hurtigt. Hvor blev det lige af ??? De små piger bliver så store så store. Sejt Edith har fundet ud af at man kan få knæerne op under sig. Den kode har Asta ikke knækket endnu. Men skal da love for hun giver den gas som larve, og har fingerne i alt i Asta højde. Er spændt på at kigge med på Søhesten, når hun tar sine første `kravl´ :o)
  Hils dine to godter.
  Varme knus Lunde.

  Tak søde Miri :o)

  Tak Fru Larsen :o)

  Hej Clemme.
  Jeg eeeeelsker at holde fester, samle dejlige mennesker, arrangere og gøre stemningsfuldt og hyggeligt :o) Det er lige mig, kan slet ikke få holdt igen ;o)
  Anette.

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)