lørdag den 4. marts 2017

Fastelavns-juletræ :o)

Den er skam god nok ;o) Godten ville være klædt ud som juletræ til fastelavn i år :o)) Af en eller anden grund melder fastelavnskostumerne sig på banen om efteråret, og idégenereringen slår igang. Det er heldigt nok, for var trods alt det noget nemmere at finde julepynt :o)


Jer der kender mig eller jer som har fulgt med her på bloggen ved, at når det kommer til fastelavn...... Så er jeg 200% grebet og jeg går all in :o)) For jeg ELSKER fastelavn. Elsker idé-fasen, inspirations-fasen, tegne-fasen, mønsterkonstruktions-fasen, udviklings-fasen, shopping-fasen, tilskærings-fasen, tilblivelses-fasen samtidig med jeg undervejs blive beriget med forventningsfulde børne øjne der følger med på sidelinjen. Det er fantastisk :o) 


Tilbage til juletræskostumet ;o) Selve træet/det inderste er syet af tung grøn tyk fast velour, som tideligere har tjent som forhæng. Det er konstrueret i en trekantet facon med lynlås i ryggen og uden ærmer.


Jeg ville frygtelig gerne have syet "grangrene" i flaskegrøn tyl, det var desværre ikke at få i butikken og tiden til at gå på jagt var der ikke rigtig. Så det blev til et juletræ med nye friske grannåle ;o) De 6m tyl blev klippet op i baner af 20-35cm. Med rynketråd og en god portion tålmodighed forcerede symaskinen og jeg 40 meter rynket tyl...... JA, jeg vár ved at gå død i det...... Men så slog krea-stædigheden heldigvis til ;o)


Tilbage i november begyndte Godten og jeg at købe julepynt når vi faldt over noget vi fandt hårfør nok ;o) Her er Søstrene Grene jo fantastisk :o) Hjerter blev flettet af filt, stjerner flettet og en god gadget dukkede også op :o)


Træet er med lys :oP 


2 små LED-lyskæder på batteri blev også syet på.


Med en lynlås i ryggen og julepynt godt syet fast med kinesertråd, ja så er kostumet nemt at tage af og på. Jeg har altid for øje, at kostumerne ikke skal have for mange dele der skal af og på.  


Topstjerne måtte der selvfølgelig også til ;o) Den blev monteret på en hårbøjle.

Og Godten...... Hun vandt for bedste udklædning ;o) Så nu er der kun ét tilbage at sige: Næste års udklædning allerede er i støbeskeen :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)