torsdag den 23. april 2015

Det startede med en miniature model......

Det startede med en miniaturemodel af en shelter i bålhjørnet af Den Dovne Have.

Morten Korch er rundet et skarpt hjørne. Af sine forældre, Godten, Svesken og jeg har han fået en shelter som skal være i "lejrplads" området i vores Dovne Have. 

Vi drømmer os allerede hen til sommeraftener ved bålet, hvor Godten og Svesken kan hygge i Glaplyst, mens Morten Korch og jeg laver aftensmad over bål. Når maden er fortæret og tøserne er trætte kan de dejse om i shelteren, og vi andre kan gøre det samme når bålet er ved at brænd ud. 

Kan I se det for jer ???

Shelteren er købt på Grønagergård Savværk. Savværket laver en masse lækre ting til haven, jeg kan nævne nogle af dem her: havemøbler, legehuse, jagttårne, gyngestativer, lege flyvemaskiner, borde- bænkesæt, kompostbeholdere, gyngesofaer, højbede, jeg kunne blive ved :o) Alt sammen lavet, flot, gedignt og lækkert ;o)

Morten Korch er en vaskeægte træmand, og har i flere år drømt om at bygge en shelter af rundtømmer. Tid er ind imellem en mangelvare, så derfor blev det den færdige løsning. Så var det bare lige, at udtænke hvordan han skulle have dén ;o) Jeg ville lave en mini model af området i Den Dovne Have hvor den skal stå. Men god hjælp fra min ingeniør-lillebror kom proportionerne til at passe perfekt ;o) Shelteren er lavet af ispinde der er limet på en papkasse der blev skåret i facon.

Taget er ganske vellignende og lavet af anti-skrid tape til at sætte på trappetrin.

Min lillebrors kæreste var også indover, hun lavede et fint borde- bænkesæt :o) Bålplads og beplantning rundt om, ligger ligesom det ser ud i virkeligheden.

Beplantningen er fra en plastikblomst som blev plukket ;o)


En grøn dørmåtte gør det ud for græsplæne. Og Godten farvelagde os alle 4, tegnet på krympeplast.

Morten Korch ér gået i gang med forberedelserne til hans shelter inden længe lander i Den Dovne Have.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)