onsdag den 15. november 2017

Fladskærmscamouflage

Det kan måske lyde skørt..... Fladskærmscamouflage ;o) Ikke desto mindre er det den direkte grund til, at der måtte gøres noget ved væggen i stuen. 

Da vores 10 år gamle fladskærm var kaput, blev der indkøbt et nyt og betydelig større. Størrelsen gjorde at den gamle placering ikke var mulig. Den nye placering gjorde at når man sætter sig i sofaen, ja så er man plantet foran skærmen. Det havde fået langt større synlighed i rummet, og den psykologiske effekt af dén placering måtte der gøres noget ved.
For man kan så meget andet, når man lander i sofaen: Læse en god bog, hive garn og hæklenål frem eller blot tale sammen ;o)
Jeg ELSKER Pinterest, og gik straks på opdagelse. Inspiration var der masser af. Og væggen blev blå - blå fordi det er min ynglingsfarve og fordi den klare blå farve spiller helt vildt godt med min arvestykket af skænken jeg har arvet efter min Morfar. Fladskærmen ses slet ikke på sammen måde efter den går i ét med væggen. Og min Morfars gamle teaktræsskænk er kun blevet et endnu smukkere møbel.

Så tænker I nok hvorfor I ikke kan se før og efter billeder...... Morten Korch fløj straks på fruens idé, så det nåede jeg desværre ikke ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)