mandag den 27. maj 2013

Alpaca til en kær veninde

En af mine søde veninder skal forkæles. Hvorfor ??? "Bare" fordi hun er sød og fordi jeg sætter stor pris på at have hende i mit liv. Vi mødtes for 13 år siden på en KÆMPE stor landslejr for spejdere. Vi var på lejr i 10 dage, en fantastisk lejr med oplevelser for livet printet i sjæl og krop.


Cape´en er en model af Sidsel Sangild fra opskrift samlingen "3-D hækling". Jeg har hæklet den i Sandnes Mini Alpakka, en lækker lækker kvalitet der er så blød og lun. Da jeg begyndte at hækle den og var kommet et godt stykke, synes jeg ikke muslingemønsteret kom tydeligt frem og det var ikke ligesom i opskriften..... Det gav mig grå hår i hovedet, indtil jeg var inde på Sidsels blog "Paa krogen" og fandt dette rettelsesblad til "3-D hækling". Der står man skal vende for hver omgang, dét gjorde hele forskellen og den kom til at se rigtig ud :o) Jeg kunne godt finde på at hækle en til mig selv. Dog er min kreatid godt nok blevet en anden efter barslen er slut :o/ Derfor er der også blevet så stille på bloggen. Men når alt finder sin rytme igen, håber jeg der bliver lidt kreatid til mig :o)

6 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, det er en skøn farve du har valgt. Jeg ha også hæklet denne cape, hvis du har lyst kan du se den her: http://gittesnoerklerier.blogspot.dk/2012/10/cape-i-musligemnster.html

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. Jeg var lidt i tvivl om farven da jeg gik igang, men er blevet rigtig godt tilfrads med resultatet. Den er også fin i grå som du har hæklet den :o)

   God weekend
   Anette

   Slet
 2. Smuk er den. Sikke da en gave at få, bare fordi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Josefine din hækleguro ;o) Jeg elsker "bare fordi" gaver ;o)

   God weekend
   Kh Anette

   Slet
  2. Guro..... Jeg startede med at hækle suttesnore efter din DIY så om du eller jeg er hønen eller ægget;-)

   Slet
  3. Hihi, det er der heldigvis ingen der har fundet ud af endnu om det var hønen eller ægget ;o) Men hvor er det fedt, at se hvad det kan udvikle sig til når man først er grebet ;o) Jeg har lige fået en kasse garn med posten i dag fra Tante Grøn, uha uha :o)) Har du set de gode scoop der er at gøre her i maj ???

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)