mandag den 12. november 2012

Elsebeth Gynther taske til Tvebakken (Svesken)

Jeg har været i gang med en dagplejetaske til vores søde Tvebak, som fra nu af har fået navneforandring i blogland til Svesken. (Det lyder lidt mindre tørt, og passer bedre til en savlegris;o))


Tilbage til tasken :o) Til Godten lavede jeg denne dagplejetaske efter at have fundet ud af, at den kære 70´er guro Elsebeth Gynther også har lavet en taskebog. Mønsteret er det samme. Det ensfarvede stof er babyfløjl, som jeg ynder at sy af.  Det mønstrede stof er fra Rowan, det hedder "Japanese Chrysanthemum" og er designet af Phillip Jacobs. Oftest blir det brugt til patchwork.


Alt mønstret stof er, pånær hankene, applikeret på efter, at der er strøget en relativ kraftig vlies bagpå.


Bogstaverne er skrifttypen Snap ITC fra word, jeg har printet ud i passende format og tegnet af. Jeg har brugt den på flere ting bla. Sveskens navne flagranke. Den er rigtig god til applikation, fordi den er kantet og ligetil at sy.


Det eneste jeg har været lidt i tvivl om og for såvidt stadig er. Er min stofsammensætning. Om det havde været pænere at babyfløjlen var en mere lys farve, således at det mønstrede stof fremstod mørkre, ligesom jeg har gjort på Godtens. Hvad synes I ???


Prikken over i´et er en fin kokos knap.


Ligesom til Godten har jeg lavet en lille matchende toilettaske.


Den er praktisk foret med en rest akryldug fra Susanne Schjerning.

Mon ikke også Sveske-pigen nu er klar til, at tage på overnatning !!! Jeg har i hvert fald gjort, hvad jeg kunne, for at hun har udstyret i orden :o)

5 kommentarer:

 1. Den er superflot, flottere end Elsebeth Gynther kunne lave den, og farvesammensætningen er lige i øjet! 10 point til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne, hvor er du sød Bodil :o) Det er jo stort at blive sammen lignet med Gynther guroen ;o)

   Slet
 2. Den er bare super fed - syntes bestemt ikke stoffet er for mørkt :-)
  Kunne da være jeg skulle låne bogen igen og prøve mig sådan en

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak dine roser. Rigtig dejligt at høre det med stoffet :o) Ja, det er en skøn bog det kan man ikke komme uden om :o) Jeg synes denne model er let tilgængelig :o)

   Slet
 3. Er du da vimmer den er flot!!!! :-))))

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)