torsdag den 8. november 2012

Hama-neon udenfor

Fornyelig var jeg sammen med min søde veninde Trine, der også gemmer sig bag sin labre blog SØHESTEN. Trine er udover at være sødere end sød en fantastisk inspirator at være sammen med. Der er ingen grænser for hvad kreativiteter hun mestre, hun er sej :o)


Trine lavede sidste år disse fine hamaperle-stjerner som julepynt udenfor. Hos os i Glaphuset er alle mine fine krukker mere døde end levne, og farverne er forlængst væk. Det skal være lyv skal det, så nu hænger der neon stjerner på vores gårdlampe :o)


De er hurtigt lavet og med en muresnor er de også vejrbestandige :o)

10 kommentarer:

 1. Long time no see..

  De er fantastiske og farverige..

  Håber alt er vel og fjong

  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone.

   Åh ja, tiden flyver gør den..... Havde døgnet da blot flere timer, kreatimer til mig og min blog ;o)
   Hyggeligt du kigger forbi Lone, alt vel her håber det samme hos dig ???

   Kh Anette.

   Slet
 2. Lunde, din skidesøde een altså! Tusind tak for sådan nogle søde, dejlige ord! Hvor de varmer :-) Og totalt meget spejl, ikkås!
  Skønne stjerner du har fået frem på hama-licious vis :-) Ikke dårligt, Lunde - slet ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen halløj min ynglings Søhest :o) Det er jo bare de ord der beskriver dig bedst i mit lille hoved ;o) TOTALT spejl tilbage altså altså ;o)

   See you soon :o)
   Me like :o)))

   Slet
 3. Hvor er de bare flotte, de der stjerner. De lyser skønt op med neonfarverne i denne mørke tid. Hvordan får du dem tredimensionelle? Kan du vise det her på bloggen? Kh Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte.

   Tak for de fine ord :o) Jeg kan dog ikke tage æren for idéen, men hvis du gerne vil se en DIY´er til hvordan de blir tredimensionelle så klik på linket "disse" under 2. billed. Så kommer du fluks ind til Søhesten der kan det der med Hama´er :o)

   Kh Anette

   Slet
 4. Faldt lige over din skønne blog og har straks meldt mig som fast læser. Sikke nogle lækre og inspirerende ting, du laver!
  Kig evt. gerne forbi mig.
  Vh Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva.

   Velkommen til :o)
   Tusind tak de skønne ord, dejligt at høre andre kan blive inspireret af de ting jeg roder med :o) Vil da lige slå et smut forbi dig :o)

   Kh Anette

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)