lørdag den 30. oktober 2010

Hjembragt guf

Igår var min mor og jeg til messen "Kreative Dage" i Fredericia. Det er en tilbagevendende begivenhed fra år til år, vi tar begge fri fredag, og afsted med os :o)


I år har jeg hjembragt lidt forskelligt. Det stribede stof til venstre er købt v. Stof 2000 planen er, at jeg skal sy en større kajaksele til godten, den jeg har syet tidl. er inden længe for smal i livet. Græsstoffet i til venstre påtænker jeg, at sy en stor Glaphus-Fake-Fatboy af til Asta. Lidt Drops Eskimo garn til denne hue. Et par nøgler strømpegarn, så mormor´en holdes igang med strikkepindene ;o) De fine fine saftevandsknapper fra Tante Grøn, de gennemsigtige passer jo til ALT :o) Den lille bog af Sys Fredens: Babyhæklet. Geniale opskrifter til små barselsgaver mm. Og sidst men ikke mindt fine facetslebne perler der er forvandlet til en halskæde, armbånd og øreringe. Det sæt skal jeg nok vise jer på et tispunkt :o)

Imens jeg gik rundt dernede i Fredericia har jeg nok ind imellem set en anelse søgende ud..... Tænk hvis der lige var en af jer bloggere :o) Mit ringe falkeblik spottede dog ingen af jer, men det kan jo være I er i dag eller imorgen istedet. God messe til dem der er afsted i dag og til dem der skal imorgen :o)

7 kommentarer:

 1. Jeg vil ikke nøjes med at se på din blog, jeg kommer hen en dag og ser fruens frembringelser.

  SvarSlet
 2. Øj, en masse lækkerier :)

  Kh Dorte

  SvarSlet
 3. Sikke fine ting du har fundet ;0)
  Jeg var også derinde igår fra kl 10 til ca halv 1. Utroligt nok brugte jeg overhovedet ingen penge udover billetten ;0)
  Jeg plejer ellers at bruge det meste af 1000 kr hver år.

  SvarSlet
 4. Uhh, du har også fundet en masse lækkert.
  Jeg har været afsted idag, og hold da op hvor jeg har brugt mange penge.
  Nu har jeg også lovet mig selv at få lavet en masse projekter færdig inden jeg køber mere. Som om det er noget jeg kan holde...

  SvarSlet
 5. Sikke mange skønne ting. Det er så dejligt at komme hjem og pakke sådan en godtepose ud.
  Jeg er sikker på at fat boy sækkestolen bliver super flot.
  stine:)

  SvarSlet
 6. Mums, lækre ting :) Jeg var i Fredericia med strikketanterne i lørdags, det var første gang vi var der, og vi kommer HELT SIKKERT tilbage :) - hvis økonomien kan holde til det! ;)

  SvarSlet
 7. Bodil: Du skal være velkommen, her er altid kaffe på kanden ;o)

  Dorte: Jepp, kan ikke vente med at komme igang :o) Spændende om jeg har været realist eller totalt har overvurderet mig selv :o)

  Julie: Det synes jeg er ret godt gået Julie, ikke at bruge så meget som en øre :o) Måske er du bare bedre end mig til at se realistisk på hvad der rent faktisk kan nåes at få lavet :o)

  Josefine: Er det ikke bare det rene slaraffenland ??? FANTASTISK :o) Kender godt til det med mådehold, formår bare sjældent at holde det ;o)

  Stine: Jeg var som et lille barn juleaften, da jeg stolt viste husbonden sagerne. Tror ikke han helt forstod hvilken guldgrube han stod overfor ;o) Jeg skal vidst lige surfe lidt rundt herinde i bloglandia, og forhåbentlig finde tips og tricks til hvordan man bedst selv laver sådan en fake-Fatboy :o) Et er sikkert, flashes her på bloggen blir den helt sikkert :o))

  Trine: Det er SÅ skøn en verden at bevæge sig rundt i ik ??? Kan godt forstå hvis I "render" i en tradition, for det blir det jo, hvis I kommer igen næste år ;o) Og tradition skal holdes vedlige, koste hvad det koste vil ;o)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)