fredag den 30. januar 2015

Julekjoler anno 2014.

Jeg har tradition for at Svesken og Godtens juledress er hjemmelavet. I år havde jeg ikke selv lavet dem, men fået Morten Korchs Faster Magda til at svinge strikkepindende. Mønsteret er Geilsk´s "Tankestreg" strikket op i uld/bomuld fra Sandness. Ginerne gør ikke kjolerne retfærdighed her på billedet, da den mindste er for lille til kjolen, og den store tilsvarende for stor. 


Jeg har valgt uld/bomuld, for så kan de bruges i længere tid af året end hvis de var i ren uld.


Bærestykkets ribfacon gør at kjolerne vokser med pigerne og de kan bruge dem længe.


Bunden ruller ligeså fint op mod striberne og giver fin en afslutning i bunden.


Jeg har købt en mørkegrå langærmet bluse og grå strømpebukser til at have under. Og pigerne var så fine :o) Det er en fornøjelse at give dem hjemmelavet julekjoler på endnu et år. En stor tak til søde Faster Magda for endnu engang at strikke til pigerne :o) Se de foregående års julekjoler her og her.


Det kommende forår står næste del af anlæggelse af Den Dovne Have for skud. Det er arealet ned mod Glapmosen, som pt står lidt øde hen. Vi har udover beplantning af området med interne hække, planer om drivhus og et par højbede. Det bliver skønt at få den del af haven anlagt, i det den vil binde begge sider af vores store grund sammen. Og så glæder vi os til at høste i drivhuset ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)