søndag den 25. januar 2015

Frost-indtog i Glaphuset.

Svesken og Godten fik den skønne Frost film i julegave. Særligt Godten har taget filmen helt og aldeles til sig. Svesken er bange for "Den stor Snetrold", så hun ser den lidt på afstand.


Sidste år ville Godten til Fastelavn være malkeko. Men dét kostume skulle vise sig, at falde ganske til jorden, for prinsessefeberen tog sit indtog ;o) Det kunne kokostumet ikke hamle op med. Så jeg har været lidt afventende med dette års kostumefabrikation. Godten har bestemt sig, hun vil være Elsa fra Frost. 


Jeg var lige ved at lade min kostumepassion falde helt til jorden...... For på Ebay kan man købe Elsa-kjoler helt ned til 150kr. Jeg tvivler på kvaliteten, og det var da også det, der blandt andet fik mig til at vil sy den selv. Jeg elsker fastelavn, og jeg elsker at sy kostumer. Og dén fornøjelse er også noget værd i det endelige regnskab ;o)

4 kommentarer:

 1. Her har Frost også været det store hit siden jul hos Nana på 4 år - hun er også lidt vild med Elsa, men hun har fået en anden prinsessekjole i julegave og hun holder sig vist til, at det er den, hun skal have på til fastelavn, men ingen tvivl om, at Elsa også er på hitlisten :)
  Jeg har lige lavet et blogindlæg med Olaf, som jeg har hæklet til Nana - da Laura på 8 år hørte, at Nana skulle have Olaf, ja så vil hun nu gerne have en Elsa - men jeg har ikke fundet en opskrift og tror ikke lige jeg har modet på selv at gå igang med en .)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ham Olaf er altså også SÅ sød. Jeg synes du er sluppet ganske godt fra at hækle ham Randi. Men kan også godt forstå du er lidt tilbageholdende med at love en Elsa ;o)

   Slet
 2. Den film er herlig. Vi ser den ogsaa her selvom pigerne nu er store.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er virkelig skøn ;o)
   Og så kan den ses af alle aldre :o)

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)