lørdag den 15. december 2012

Jul i Glaplyst

Sidste år synes jeg Morten Korch var ved, at gå lige rigelig i selvsving, da han satte lysende istapper på Glaplyst..... Indrømmet !!! Kæææft mand. hvor ser det bare hyggeligt ud. Strøm i legehuset kan varmt anbefales :o) I bliver lige bombarderet med billeder, beklager den dårlige kvalitet.






Jeg ved ikke med jer, men jeg får lyst til at pynte til jul derude..... Kan I ikke se det for jer, et lille juletræ med lys, kravlenisser og hjerter i vinduerne ??? Det legehus vil ingen ende tage, det griber konstant om sig ;o) Men julepynten når jeg ikke i år. (Desværre, sidder ellers og bliver mere og mere grebet) ;o)

8 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare smukt ud. Imponerende legehus!

    kh

    SvarSlet
    Svar
    1. Taaak Trine :o) Jeg elsker det også og det gør Godten heldigvis også ;o)

      Slet
  2. Ej hvor er det bare møg hyggeligt! Ang juletræ, se her: http://yarnfreak-blog.blogspot.dk/2012/12/juletret-i-zpagetti.html?showComment=1355565134950

    SvarSlet
    Svar
    1. Var der også bare varme derude, så var den helt hjemme Lea ;o) Tak for link, det var da en genial mulighed og oveni slippe for nålene :o)

      Slet
  3. Hvor er det bare fantastisk, samme lignet med vores der mest bare bliver brugt som skur til plæneklipper, så er det jo et slot.
    Fede, fede ting i har lavet!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Josefine :o) Vi er også ret så glad for det, store som små :o) Du må da igang med jeres, bare vent, det er slet ikke til at få holdt igen ;o)

      Slet
  4. Ja det legehus bliver da ved med at overgå sig selv i råhygge. Det er bare SÅ imponerende og hyggeligt. Ejeren må føle sig meget elsket :-)

    kh Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige nøjagtig Rikke, det vil ingen ende tage ;o) Godten eeeelsker sit hus, det samme gør vi :o)

      Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)