mandag den 16. juli 2012

Man skal ikke gå ned på udstyr i sit legehus.

Endelig fik jeg lige en halv time til at blogge, ellers også har jeg snydt mig til det og ladet alt mulig andet flyde omkring mig ;o) Morten Korch arbejder max og jeg passer pigerne, så jeg skal da ærligt indrømme der er nok at se til med sådan et par små størrelser :o)

Glaplyst vil ingen ende tage. Det er som om det legehus skriger på at blive pimpet ;o) Seneste fandt Morten Korch denne røde radio i Rema. Og der er jo indlagt strøm i Glaplyst og Godten elsker musik, ja så var der ikke mere at sige om den sag. Radio måtte der til ;o) Det er ganske så hyggeligt at være ude i haven og høre det rocke og rulle ud af legehuset imens Godten bager den ene sandkage efter den anden ;o)

Morten Korch er simpelthen fantastisk snild på sine hænder. Han har sat et lille stik på ledningen, så Godten nemt og uden problemer kan tænde for musikken. Det synes hun er sejt :o)

Jeg er lige nødt til at spørge om der er andre der har problemer med blogger ??? Pludselig er der hvid baggrund på noget af min tekst. Og billederne flyver rundt imellem hinanden, og jeg er nødt til at vende dem frem og tilbage i mappen på computeren inden de vender rigtigt i mine indlæg :o( Hold op hvor er det irriterende. Nogen der har nogle gode råd ???

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)