søndag den 17. juni 2012

Glæden ved at gøre noget for sine naboer.

Hvem er det der lusker rundt derude i mørket, mens naboerne er til byfest ???

Det gør Morten Korch og jeg. Og vi har det helt vildt sjovt, når vi selv skal sige det ;o) 

Årets byfest er i fuld gang i disse timer. Selvom vi bor på landet, kan lyden fra bandet "Desgucool" sagtens høres..... Om vi har lyst at hoppe på cyklen ??? Joooh, det tror jeg da nok lige vi har, selvom der er lige rigelig kul på weekenderne for tiden. Vi har SÅ mange skønne naboer, som vi i halv/hel beruset tilstand plejer at følges med hjem på gåben. Hos os i Glaphuset gør vi altid holdt og får noget vådt til ganen. Og vi ligger altid øl ud under postkassen, hvis nogle af dem kommer senere hjem end os. Denne gang har vi tænkt på det hele ;o)

Kolde øl :o)

Shots og hovedpinepiller i postkassen, hvor lyset fra en rød cykellygte  hjælper til at ramme glasset ;o)

 Og så lige en bænk til at tage hvilet på ;o)

Kom godt hjem kære naboer ;o)

6 kommentarer:

 1. Ej hvor er I gode!!!!
  Er det Gjern byfest/sportfest? Uhh det vækker minder. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde det ret så sjovt med at finde på. Det udviklede sig fra at være øl i græsset under postkassen, til det på billederne ;o) Nu er spørgsmålet så bare hvad finder vi på næste gang ??? Jepp det er Skt.Hans ugen der har været i fuld gang. Vi ELSKER den uge og ELSKER vores naboer. Næste år tager vi revance, dét er sikkert :o)

   Nåh ja, uha det vækker minder. De sjoveste forfester hjemme i din have og teenage-problemer på købmandens trappe ;o) Joh joh, det var tider på godt og ondt :o)

   Knus Lunde

   Slet
  2. Gud ja, købmandens trappe!!!! Den/de episoder havde jeg helt glemt! Der er verdenssituationen, og alle mulig andre ligegyldige ting, blevet diskuteret... Og grædt... Hehe

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hihi nej hvor er det da bare skønt:-)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)