tirsdag den 6. december 2011

1000 tak for jeres mange legehus-kommentarer og en godtehue til jul.

Blogland I er fantastiske. 1000 tak for jeres mange og super søde kommentarer til Glaplyst. I gir blod på tanden til mere, mere og endnu mere :o) skriver jeg, og må samtidig konstatere at jeg har haft 2 måneders blogpause..... Glaplyst var vidst så stort et kreaprojekt, at det krævede en seriøs krea-pause :o) Tilgengæld kan jeg fortælle jer, at Morten Korch har julepyntet Glaplyst med lysende istapper..... Hmm, lidt skørt, men hyggeligt ser det da ud :o)

Nå, men vel ovre en blogpause må jeg vidst komme ind i kampen :o) Godtens babynissehue kunne jeg ikke klemme hendes hoved i denne jul, så jeg har været ved at lave en ny.

Jeg har syet den af rød frakke uld, og foret den med bomuld, så den ikke kradser. Jeg har med vilje lavet to siddesømme istedet for én, hvor jeg har syet ståltråd i så den kan sætte i facon. På billedet er den ret op og ned, men det er noget sødere når den krøller lidt :o)

Navnet har jeg broderet på ved hjælp af vandopløselig vliesline, tror jeg nok det hedder. Inden da har jeg fundet en fin skrifttype, printet den ud i passende størrelse og tegnet den over på vliesen. Og så har jeg blot broderet efter stregerne :o)