tirsdag den 6. december 2011

1000 tak for jeres mange legehus-kommentarer og en godtehue til jul.

Blogland I er fantastiske. 1000 tak for jeres mange og super søde kommentarer til Glaplyst. I gir blod på tanden til mere, mere og endnu mere :o) skriver jeg, og må samtidig konstatere at jeg har haft 2 måneders blogpause..... Glaplyst var vidst så stort et kreaprojekt, at det krævede en seriøs krea-pause :o) Tilgengæld kan jeg fortælle jer, at Morten Korch har julepyntet Glaplyst med lysende istapper..... Hmm, lidt skørt, men hyggeligt ser det da ud :o)

Nå, men vel ovre en blogpause må jeg vidst komme ind i kampen :o) Godtens babynissehue kunne jeg ikke klemme hendes hoved i denne jul, så jeg har været ved at lave en ny.

Jeg har syet den af rød frakke uld, og foret den med bomuld, så den ikke kradser. Jeg har med vilje lavet to siddesømme istedet for én, hvor jeg har syet ståltråd i så den kan sætte i facon. På billedet er den ret op og ned, men det er noget sødere når den krøller lidt :o)

Navnet har jeg broderet på ved hjælp af vandopløselig vliesline, tror jeg nok det hedder. Inden da har jeg fundet en fin skrifttype, printet den ud i passende størrelse og tegnet den over på vliesen. Og så har jeg blot broderet efter stregerne :o)

5 kommentarer:

 1. Den er så sød...

  Du kan bare det der..

  Gad godt vide, hvorfor jeg ikke altid ser dine indlæg.. Pludeslig har du laver flere af slagsen og de har ikke vist sig hos mig.. Det må jeg finde ud af...

  Skønt navn og glædelig jul til Jer alle..

  Kram Lone

  SvarSlet
 2. Hvor er den SKØN! Og jubiii du er tilbage. :-)

  SvarSlet
 3. Fin nissehue og velkommen tilbage

  SvarSlet
 4. Hej søde Lone.
  Jeg er også ovenud tilfreds med huen, specielt efter juletræ i dagplejen hvor den fik usaædvanligt meget ros :o)
  Lyder mystisk med mine indlæg..... Men jeg har altså også indimellem store problemer når jeg skal lave mine indlæg. Jeg kan kun linke, få billederne til at sidde nogenlunde normalt hvis jeg går ind i det der html. værk. MEGA irriterende..... Mon du har oplevet lignende ???

  Rigtig glædelig jul til dig og Roald også.
  Julekram Anette.

  Hej Lea og Fru Bach.
  Tak for jeres hilsner, nu gælder det vidst lidt mere sightseeing rundt i blogland. (Der er noget der skal indhentes)

  Glædelig jul til jer begge :o)
  Kh Anette

  SvarSlet
 5. Super skøn nissehue :)


  Hilsen

  Hjalte
  iphone 4 reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)