søndag den 26. juni 2011

Barselsgave til Mollie og lidt om vores Dovne Have

Jeg skal snart på barselsvisit ved Mollie og hendes mor. Glæder mig og har selvfølgelig hjemmebikset lidt til den lille prinsesse :o)


Jepp, har sørme hæklet endnu en vest i opskriften fra Familien journalen. Den er nem at hækle, og i lækker økologisk alpakka fra hjertegarn er den lige i øjet. Det blev også til et par hæklede spisesmække efter mit eget mønster som kan findes her.


Der er ganske stille på bloggen, hvilket skyldes vores Dovne Have. Netop nu sidder jeg og føler mig som en på 80år..... Jeg har ligget ret så meget med enden i vejret og luet i de mange bede. Fornøjelsen bagefter er stor, når blot jeg "glemmer", at det snart er påkrævet igen ;o) Jeg lover snart at flashe nogle billeder derude fra :o)

Er mon nogen af jer kære bloggere der kender til lækre og inspirerende haveblogs ??? Så er jeg er voldsomt interesseret :o)


Vi ses derude, på snarligt gensyn.
Anette

6 kommentarer:

 1. hej igen Anette - kan du ikke være super sød at sende mig en mail ninabaltzer@hotmail.com - jeg har hårdt brug for din hjælp il at sy 3 kajakposer til mig, som vi selvfølgelig betaler for hvad det koster. Det hyaster temmelig meget... Gode hilsner Nina-Maria 61300938, hvis du skulle kunne ringe !!!

  SvarSlet
 2. Hej Nina-Maria.
  Tak for din kommentar og for din begejstring for kajakselen. Desværre er min tid og prioritering ikke til at sy på bestilling. Jeg har aldrig gjort det, din henvendelse blir desværre ikke en undtagelse. Tilgengæld er her et link til hvor kajakselen kan købes. Godt nok til institutionssalg, men når du skal bruge så mange kan det være det ikke er noget problem :o)

  http://www.e-pages.dk/babysam/7/16

  Mvh Anette.

  SvarSlet
 3. Hej søde


  Hvor er det bare nogle fine ting. Du har bare styr på det garn..
  Gaven vil uden tvivl falde i god jord..

  Må din sommer bliver fantastisk. Glæder mig til at se mere fra dig når sommerkulleret har lagt sig.
  Lone

  SvarSlet
 4. Hej!
  Jeg kan se at du har hæklet vesten fra familiejournalen nogle gange, så jeg håber jeg lige må spørge dig lidt til råds...
  Passer dine heller ikke helt med størrelsen? Jeg har hæklet en str. 2 år, men den passede min datter, da hun var 6-7 mdr.!
  Hvad gør du med den stump garn, der er tilbage der hvor man starter for at det bliver pænt?

  Håber du har tid til at svare!

  Kh Camilla
  / tulletoesen.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Hej Lone.
  Det hækleri er og blir mit fortrukne :o) Ønsker også dig og Roald en fantastisk sommer, som garanteret blir brugt mest i haven ??? :o)
  Varme knus Anette.

  Hej Camilla.
  Håber mit svar kan hjælpe dig, så du har mod på, at hækle vesten igen :o) Jeg har også hæklet dem i str 2 år. Jeg vil dog sige, at vores godte allerede passer vesten og har gjort det i nogle måneder, hun blir 2år til august. Umiddelbart tænker jeg, at du endten har hæklet i for tyndt garn eller hæklet med for tynd hæklenål, siden den blir så lille. Jeg tog opskriften med ind i garnforretningen og lod dem råde mig om hvad garn der passede bedst. Stumpen har jeg hæklet med ind, da jeg hæklede fastmaskerne ned langs åbningen foran. Det er blevet pænt og ses ikke.

  Jeg håber det var svar nok Camilla, ellers skriv igen, så skal jeg prøve igen :o)
  God weekend.
  Kh Anette

  SvarSlet
 6. Hej Anette!
  Hvor er du sød, du sådan gider at hjælpe!! Tusind tak!
  Rigtig god ide med at hækle starttråden med ind under fastmaskerne! Det skal jeg huske.
  Jeg har lige lavet (er NÆSTEN færdig) endnu en vest i drops safran garn. Men det er det samme bøvl med størrelsen. Jeg har også læst et andet sted, at størrelse var blevet lidt lille. Må jeg spørge hvilket garn du har brugt til dine veste?
  Og ellers kan jeg jo bare hækle den næste i str 4 år;-)

  Kh Camilla

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)