tirsdag den 19. oktober 2010

MÅ eje :o)

For noget tid siden var jeg forbi En Søhest, min søde søde veninde Trines blog. Hun har været ved at indrette sin lækre vingummi-datters værelse. Tænk sig, enhver jæger ville trille rundt på gulvet og klappe sig på sin runde mave af grin over den fedeste næsehornsopsats :o) Jeg MÅ eje sådan et "horn" tænkte jeg. Med en hotline til Trine fandt jeg ud af, at den har kunnet købes hos Nordhjem, men det kunne den desværre ikke længere :o( Til gengæld har de lige i dette øjeblik det skønneste scoop på et næsehorn og en ged i hel figur til den nette sum af 49kr stk sat ned fra 329kr stk. Det tog ikke mange klik på puteren før de var på vej til Glaphuset :o) Og jeg eeeelsker dem, Morten Korch synes de er sjove og Godten ser dem an med sit skeptiske lune :o)


Og så var det jo lige jeg faldt over "Gavebogen" af Theresa Maria Jessing. Hun er vel mest kendt som den "Bonderøvens" bedre halvdel, men hun har faktisk både skrevet og illustreret Gavebogen og Julebogen. Jeg elsker hendes illustrationer, hendes finurlige streg og kreative idéer. De går rent ind i Glaphuset. Julebogen ejer jeg ikke endnu, men lur mig om den ikke er på minønskeseddel til jul :o) Theresa har hjemmesiden "Sort Lakrids" hvor man kan købe flere af hendes fine kreationer :o)
Jeg har virkelig den største svaghed for kreabøger..... Jeg elsker dem. Jeg har pokkers mange, men jeg nyder hver og en. Jeg tar dem ofte ud af deres plads i reolen, for at lade mig inspirere. Det er også glimrende godnatlæsning, for der kan også komme forrygende idéer ud af nattens drømme :o)

Forsat skøn efterårsferie derude
Anette

2 kommentarer:

 1. Du er også sød, Lunde! :-)
  Godt at du fandt disse næsehorn, nu da du ikke kunne finde trofæet. De er altså også vildt søde!! Har være lige ved at købe dem flere gange, men vi er på bamse-nedtrapning herhjemme (dvs jeg er), for bunken af bamser bliver større og større.

  Sikke en fin julebog! Den må jeg da lige få fingrene i også.
  Bonderøven og co er også ret populære hos mig.
  Ææææælsker også kreabøger!
  Nå tilbage til praktik-arbejdet...

  Hils og hyg jer og NYD efterårsferien!

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå dig de ser da bare super lækre ud de to.. ;o)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)