mandag den 6. september 2010

Scherning får SMÆK

Jeg er ude i virkelighedens verden, men det går faktisk helt godt. Jeg er ikke så træt, som jeg troede jeg ville være. Hverdagen herhjemme hænger fint sammen. Som noget nyt forsøger vi at praktisere en ugentlig madplan. Handler ind én gang, tar højde for lange arbejdsdage og aftener hvor en af os ikke er hjemme. Det er smart :)

Nå tilbage til Scherning der får SMÆK :)

Godten kunne liiiige bruge nogle flere spisesmækker. Jeg har lavet dem tidl. Den her gang faldt jeg over dette fede print af Susanne Scherning. Jeg eeeeeelsker hendes prints, motiverne, farver, de går rent ind hos mig. Hendes akrylduge er VOLDSOMT geniale til hagesmækker. De er bløde, lækre og holder sig pæne vask efter vask efter .... Jeg har igen undladt at lave en lomme. Jeg synes altid de der lommer blir SÅ ulækre. Så vil jeg hellere bruge disse lommeløse smækker og så vaske lidt mere. Jeg har syet bomuldsstof på bagsiden, da de er gummibelagt, skråbånd på og vupti :) Et hurtigt "startet på job igen" projekt ;)

7 kommentarer:

 1. Wauw et helt fantastisk print! Det er jo lige mine farver. ;-) kan godt forstå at du er vild med det...
  Lyder skønt at hverdagen hænger sammen. Det er egentlig ret utroligt hvor hurtig hverdag bare bliver hverdag og barsel er noget der var for laaaaang tid siden....

  SvarSlet
 2. Super flot stof!! Kan godt forstå du er vild med det!

  SvarSlet
 3. Så flotte smække, og jeg er da helt vild med det print.

  SvarSlet
 4. Hejsa, sikke en dejlig hjemmeside/blog du har! :) Har lige et par spørgsmål til dig... Det første er, når du laver en patchwork-bold, hvor mange 5-kantede stykker bruger du så? :) Og det andet er, jeg så du havde sådan nogle fine mærker, du kan sy på dine ting, hvor har du fundet dem henne? :)

  Hilsen Linda Eg (www.lindaeg.dk)

  SvarSlet
 5. Uh, de er så lækre!! Edith, hendes dagplejer og hendes forældre er SÅ glad for den smæk Edith fik af dig. Ud den er fin, og nøj, den er go til sådan en lille grisebasse ;-)

  SvarSlet
 6. Lea: Susanne Schernings prints er SÅ fede. Man kan også få sengetøj i det, man skal blot have den store pengepung op af lommen :o) Du har egentlig ret, det går ganske hurtigt med at vænne sig til hverdagen. Det må være tegn må at man har været klar til den kom :o)

  Anja: Det SUPER SUPER fedt, men også dyrt. 169kr pr/m :o/ Men geniale til smækker, for de er nemlig ikke spor stive, tvært imod :o)

  Josefine: Hvor er det skønt at høre jeg ikke er den eneste der synes hende Scherning er hot :o)

  Linda: Hyggeligt du kigger forbi, velkommen til :o) Tak for dejlig blog ros, det er altid skønt at hører når andre synes de kan bruge lidt tid på at surfe rundt i mine kreating :o)
  Jeg skal forsøge at svare så godt jeg kan :o) Jeg bruger 12 stk 5-kanter til P-bolde. Boldene er sådan et hyggeligt overkommeligt P-projekt, og pokkers gode som gaver til små hænder ;o) Mærkerne har jeg fået lavet her: http://www.scannex.dk/ Håber det var svar du kunne bruge :)

  Trine: Skøøønt at høre I er flere der sætter pris på grissebasse camouflage ;o) Jeg synes også de fungere vældig godt her i hytten :o)

  SvarSlet
 7. Hatten af for, at du allered har fundet tiden til krea nu hvor du er "back in business":) Det må være den nyindførte madplan der gør det;) Tjek lige REMA1000s hjemmeside, de har en ret smart madplan-funktion:)

  Her er tiden også blevet til lidt krea igen, endelig:) Kommer snart på bloggen:)

  Stort kram!

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)