onsdag den 4. august 2010

EG til Sirius og lækre tapeter

Mandag morgen kom Sirius, hvor nye lille nabo til verden. Igår gav vi den gas som dinner transportable, vi leverede en stor lækker gang aftensmad til den lille familie der nu tæller 5. Sirius´ mor er med på noderne, elsker retro, gammel ragelse, men også nye lækre sager :o) Så jeg har syet sættet her til ham, og det faldt da i pænt god jord :o) Det er mig simpelthen en KÆMPE stor fornøjelse at kreere barselsgaverne selv.Og SÅ havde posten nogle lækre tapeter med til mig i dag herfra. Det er Trine der har bloggen: "Hjemme hos Clemme", der på et tidspunkt linkede til tapetshoppen hvor man kan købe tapeter i small sizes. Det er da smart :o) Jeg skal bruge de fine tapeter til det her stoleprojekt. Er der nogen af jer bloggere der har erfaring med tapesering af møbler, hvordan griber man det bedst an ??? Jeg vil male stolene og tapesere sæde og ryglæn.

3 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Håber det går godt med Asta i dagplejen. Vi har haft denne uge til indkøring også, men Frida er syg og var ikke afsted i går og heller ikke i dag, det er lidt ærgeligt, for fra på mandag skal hun være der hele dagen. Men det skal nok gå.

  Jeg har lavet en lille male/tapetsere vejledning til dig på mit indlæg med taburetten.

  Kram.

  SvarSlet
 2. Jeg har tagget dig i en lille leg.
  Jeg håber du har tid og lyst til at lege med?
  Kig evt. på min blog.

  KH
  Karina

  SvarSlet
 3. Hej Rikke.

  Tak for hjælpen. Det er godt at drage glæde af hinandens erfaringer, så tak for dine tricks i dit svar :o)
  Det går forrygende i dagplejen. Asta har fået verdens bedste dpl. mor, hun er så glad for at være hos hende, det er vi også :o)
  Håber Frida er frisk til på mandag, og at dagen går som smooth :o)

  Dejlig weekend til jer 3.
  Knus Anette

  Hej Karina.

  Tak for "tagningen". Kigger lige på den sag ;o) Har også en award der hænger lidt i bremsen :o/

  Dejlig weekend.
  Knus Anette

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)