mandag den 30. marts 2015

Zentangles, som personlig gave / Mig som underviser.

Verdens bedste venner har fornyelig haft kobberbryllup. Med 12½ år i ægteskabsbagagen hvad ønsker man sig så ??? Jeg var ikke et sekund i tvivl, jeg ville lave et personligt billed i Zentangles til dem.

Deres forbogstaver, 2 mindre hjerter med henholdsvis "12½" samt forbogstaverne på deres børn var skabelonen lagt og jeg gik igang. Den har taget lang tid at lave. Jeg sidder sjovt nok med nøjagtig samme følelse i sindet, som når jeg laver alt mulig andet til kreative gaver . Jeg ligger en masse tanker i processen, glæder mig over at se arbejdet skride frem og glædes over at skulle forære en personlig gave :o)

Sammen med denne illustration "Reading Life" af Solveig Mønsted Hvidt, matcher min og hendes hinanden super fint. De kom i hver deres sorte ramme med pasportout omkring, så vargaven helt perfekt. De var i øvrigt begge i str A3.

Jeg har fået blod på tanden, til at gå skridtet videre med den dejlige meditative kunst art som Zentangles er. Jeg har planlagt 2 aftener, hvor jeg vil undervise i at tegne Zentangles. Jeg er ganske målløs over, at så mange har vist interesse for de smukke streger og har mod på at lære det. Jeg glæder mig helt vildt, og hygger mig med at sammensætte et program til de 3 timer vi skal være sammen. Håber deltagerne vil lade mig vise deres kunstværker frem her på bloggen ;o)

4 kommentarer:

 1. jamen, du er jo en sand mester, Anette. Selvfølgelig skal du undervise i det. Måske skulle vi prøve i Gjern strikkeforum også?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Bodil for din søde kommentar. Og strikkeforummet vil da være oplagt at øve sig på ;o) Det må vi lige have arrangeret :o) God påske.
   Kh A.

   Slet
 2. Den er virkelig virkelig fin. Sikke en dejlig gave. Der er ikke noget bedre end hjemmelavet.
  Hvor mange timer tager sådan en sag?
  Hilsen Malene fra Brombleberries.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene :o) Jeg er også godt tilfreds med resultatet, og det var modtagerne heldigvis også ;o) Jeg ved ikke hvor lang tid det har taget, men det er rigtig mange timer :o)
   Kh A.

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)