tirsdag den 14. december 2010

Endelig tid til blogning, og mit første spæde quilteforsøg.....

Pyh det er godt nok længe siden jeg har blogget. Det er der egentlig flere grunde til. For 3 uger siden kom jeg hjem til et Glaphus der havde haft uindbudte gæster. Vores bagdør hang i laser og huset var rodet. At skrive det er træls er ikke nok. Det er simpelthen møjhamrende irriterende, at nogen vader ind i vores trygge base, bryder vores grænser og efterlader utryghed, spekulationer og en masse arbejde. Grrrrr.
Takket være fantastiske naboer og søde forældre fik det os ikke til at droppe vores årlige juleferie på Djursland. Vi fik det hele lidt på afstand, slappet af og hygget helt vildt foran brændeovnen, mens de 50 cm sne udenfor voksede til nye højder. Jeg havde et utal af kreaprojekter med, dels hjemmelavede julegaver og et forsøgsprojekt som jeg viser frem her:


En quiltet forklæde top til godten, sammen med et par pludderbukser. Jeg har aldrig prøvet at quilte før, men det er bestemt ikke sidste gang. Jeg synes faktisk ikke det var så svært, som jeg havde forventet. Dog ønsker jeg mig en afstandlineal til min symaskine, så quiltningerne kan syes helt nøjagtigt. Dem jeg har lavet her, er syet på mere eller mindre øjemål.

Stoffet er retrostof inspireret 40´erne fra Stof og Stil. På bagsiden er brugt en lækker tynd chambrey, det er den samme bukserne er syet af. Et tyndt skråbånd gør det også ud for en bindelukning. Mønsteret er Meedom design.
Det var vidst første "blog-pip" fra mig, men der kommer flere. For jeg har gang i barselsgaver, julegaver og lidt lækkert til godten :o)

Hygge Hejsa indtil da :o)
Anette

4 kommentarer:

 1. Dejligt at ha' dig tilbage på bloggen :) Og nej, kan ikke forstille mig, at træls på nogen måde er dækkende for sådan en behandling af jeres hjem...
  Dejligt første forsøg du har fået lavet, som sædvanlig ser det overhovedet ikke første-forsøg-agtigt ud :)

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Godt at du er tilbage:) Har ventet spændt på at "høre" fra dig, og frygtede, at de uindbudte gæster helt havde taget pusten fra dig - sådan nogle klaphatte!!! Øv altså! Føler med jer!

  Og sikke et fint sær du har fået lavet til Asta. Det der quiltning ser det da ud som om du bare har tjek på! Godt gået!

  Håber at I har det godt og at i hygger jer og juler, det lyder det som om at i gør:)
  Mange store kram fra Rikke!

  SvarSlet
 3. Godt at høre I stadig kom af sted på ferie! Jeg håber I fortsat for det arbejdet på afstand, for det må være så forfærdeligt at have fremmede mennesker til at rode i ens sager!
  Dejligt at se et krea indlæg fra dig igen - og meget fint sæt du har lavet!

  SvarSlet
 4. Clemme: Uh tak for førsteforsøgs-ros :o) Vil snakrt prøve igen :o)

  Rikke: Tak for din søde kommentar. Har ski været noget stakåndet som følge af indbrudet. Du må igang med små quilte forsøg, det er ikke så svært som det ser ud. Man skal blot huske at det endelig stykke tøj blir lidt mindre ;o) Sig til hvis jeg kan være til nogen hjælp.

  Tine: Det er også dejligt du er tilbage i blogland :o) Selvom man ikke kender hinanden sådan "live" så kan man godt savne de dejlige blogindlæg :o)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)