søndag den 22. august 2010

Forsinket fødselsdagskjole til godten

Det er færdiggørelsernes tid her i huset, I ved jo hvorfor :o)
Ikke så meget at skrive andet end: Jeg har ikke prøvet, at lave syet elastikrynk før, synes ikke det var verdens nemmeste opgave, men færdig blev det da.
Håber Blogland har haft en skøn weekend ???

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin!!!! Du syr de sødeste ting! :-)

  SvarSlet
 2. Den er jo mildest talt helt vidunderlig :) Hvor har du dog fundet det fede blomsterstof?

  Kh Dorte

  SvarSlet
 3. Hej Anette, hvor er den fin den lille kjole.
  Sød og skøn i valg af farver og mønstre.
  Og den lille skammel du har betrukket med patchwork, rigtig rigtig fint.
  Og søde du, jeg er vild med legevognen til lillepigen;) Hvor er den fin, papir i bunden af vognen og den flotte regnbuefarvet betræk til stangen du har hæklet og så lidt a la mit street art. Hvor er jeg stolt over at du har ladet dig inspirerer og laver et link til mig, tak:)
  Stine:)

  SvarSlet
 4. Lea: Tak skal du ha´ søde Lea, du er bare altid så sød til at kigge forbi :o)

  Dorte: Det er nu rart at få lidt feed back fra blogland, når man nu er lidt i tvivl om sit stof valg. Jeg vil gerne være bedre til at sammensætte stoffer så det fremtræder mere kontrastfyldt. Ender ofte som her, at stofferne næsten matcher lidt for godt hvad farvene angår..... Jeg må øve mig :o)
  Jeg faldt og pladask for stoffet, og det findes i flere forskellige farver. Det er købt i et patchwork forretning hvor jeg kunne GÅ AMOK, for at sige det mildt. Du får lige et link her: http://www.hannesnetbutik.dk/shop2.asp?page_id=7&cmd=proddetail&cat=195,193,185,0&prod_id=6600
  Et alletiders sted, jeg kan MEGET varmt anbefale at handle hos Hanne :o) Tak fordi du kiggede forbi :o)

  Stine: Tak for dine kjole, patchwork og trækvognsroser :o) Nu kan jeg vidst ikke klare flere roser for i dag ;o) Det er en selvfølgelighed for mig at linke til dig. Var jeg ikke stødt på dig herinde i Blogland, var jeg aldrig kommet på den skønne og super fede måde at bruge hækling på. Den er kommet til Glaphuset for at blive :o) Tak for dine mange inspirationskilder. Anette :)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fin Anette!

  SvarSlet
 6. Tak søde Rikke. Tillykke med Frida´s første skridt, hvor er det vildt stort :o) Dertil er vi slet ikke kommet endnu. Derimod siger Asta sine første ord. Hej, Hov, Ak = tak. Det er SÅ sødt :o)
  Knus Anette

  SvarSlet
 7. Hej Anette

  Jeg har MANGE gange siddet og beundret din fine børnegine, når du har vist dine fine kreationer frem. I dag har jeg været så heldig at finde billige børneginer i en butik i Aalborg - ikke så fine som din, men jeg tænker, at de nok skal kunne bruges.

  Hvordan går det i øvrigt med din sene-skede-hindebetændelse. Det må ha' været HELT forfærdeligt for dig ikke at kunne hækle. Håber du snart er ovenpå igen ;o)

  Kh. Lone

  SvarSlet
 8. Hej Anette

  Ej, nu bliver jeg endnu mere glad for mine giner. Det er dejligt at føle, man gør et rigtig godt køb. Jeg tænkte slet ikke på at købe dem alle, da jeg var i butikken, men det har jeg skam gjort, efter jeg kom hjem. Jeg må se, om jeg får mulighed for at ta' derud igen i morgen. Jeg tror i øvrigt, du har ret mht. størrelserne - der var også en i den helt lille størrelse.

  Dejligt at høre, du er ved at være ovenpå. Det må bare være forfærdeligt at være krea-ukampdygtig, når nu du holder så meget af at hækle og nørkle :o) TAK for din hilsen hos mig ;o)

  Kh. Lone

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)