tirsdag den 27. april 2010

Barselsgave til lillepigen

I dag var Asta og jeg på barselsvisit ved lillepigen og hendes familie. Indtil nu forsætter jeg stilen med hjemmelavede barselsgaver. Denne gang sneg der sig dog også en skøn rangle ind fra "Image". Asta fik en lign. i værtindegave, og hun eeeelsker den. Det gør vi også, for den har sådan en øreneutral lyd, tror det er ris eller sådan noget, der er inden i :o) Jeg har længe været på udkig efter dem, fandt dem her.

Lillepigen blev udover Image ranglen begavet med en Elsebeth Gynther hjelm og en lille patchworkbold. Hjelmen har jeg syet i quiltet Babushka stof, så derfor har jeg ikke foret den, hvilket også gør den meget nem at sy.

Lillepigen er kusine til Alva og Smilla, som jeg tidl. på året har lavet barselsgaver til. Og når nu hendes kusiner holder fugle, så skulle hun i hvert fald også have en af mine fugleuroer. Se link til fuglemønster og metaluro på de to tidl. indlæg.


Herhjemme i Glaphuset er vi så småt ved at føle os hjemme igen. Asta har haft en ordentlig omgang udvidelse af gebisset. Indtil nu kun med en enkelt tand, men jeg kan se der er en enkelt mere på vej. Jeg tør næsten ikke skrive, at de sidste 2 nætter er gået nogenlunde af frygt for, at i nat blir et nyt tandmareridt :o/ Nu er det skrevet, og jeg er kun til tider overtroisk :o)

5 kommentarer:

 1. ihh hvor er det bare nogle fine gaver! Er især vild med de fine bolde du har fået lavet... =)

  SvarSlet
 2. Tak søde Lea :o) Boldene er forholdsvi nemme at lave, man skal bare huske at sy dem rigtigt sammen ;o) Ellers blir det en bold med stjerner ;o)

  SvarSlet
 3. Hold op hvor må det bare være fantastisk at få barselsbesøg af dig, det er de fineste sammensætninger du laver :)

  SvarSlet
 4. Hej Clemme.
  Taaak skal du há :o) Jeg sætter jo en ære i at gøre det, og så er der bare noget over det hjemmelavede :o) Det kan vi nok hurtigt blive enige om :o)
  Knus Anette

  SvarSlet
 5. Iiiih, har lige set den fine uro live hos lille Merle. Den er bare superflot!!!

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)