torsdag den 11. april 2013

Hmm, mere sjælden end køn ???

Det er vidst titlen på en ny etiket her på bloggen. Godten havde brug for toilet-venlige bukser til børnehaven, nogle der var hurtige at trække ned og op. Mit udgangspunkt har været at de skulle syes af rester og det udgangspunkt holdt. Meeen det har altså også gjort noget ved de endelige resultater..... Døm selv ;o)


De små detaljer er jo altid de sjove :o) Fløjlen er fra Stof 2000, rigtig lækker og blød. Lommer, linning og løbegang er stof fra Malika og Rosa.


"Græsplæne-bukser" som Godten kalder dem er ligesom de foregående et mønster fra Meedom-bogen, jeg har brugt mønstrene flere gange, de er nemme og lige til og kan varieres i det uendelige.


Græsset er fra Stof 2000 og en anelse tykt og lærredsagtigt til at sy busker af. Lommer, linning og løbegang er fra Malika og Rosa.


Dem her kalder Godten for "rose-bukserne". Jeg har rent faktisk syet en kjole til mig selv i stoffet på et tidspunkt. Har bare aldrig rigtig fået den brugt :o/ 


Alle tre par bukser har ikke rigtig hittet ved Godten. Hun er ved at have en mening om hvad hun vil have på ;o) Så nu ligger de i skiftetøjskassen i børnehaven.

4 kommentarer:

 1. Hmm, ja der er ihvertfald knald på farverne. Altså græsstoffet er jeg helt vild med. Har du mon mere tilbage?? Hvis ja må du gerne sende mig en mail.
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie. Jepp jeg har mere tilbage, men det blir gemt til et projekt jeg har i tankerne. Sælger de det ikke længere ved Stof2000 ???

   Anette

   Slet
 2. Meget farverige og sprælske.... Det første par kan jeg godt li'

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla ;o)
   Kan også godt li´ det første par :o)

   Anette

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)