torsdag den 11. oktober 2012

Udryddelse <---> Nytilkommen

Planen var jo egentlig, at jeg ikke skulle købe mere stof før jeg havde fået udryddet noget fra lageret (blandt andet derfor har jeg gang i lapperne) Og det har jeg holdt siden jul..... Men nu er jeg faldet i..... ;o) Faldet i hos Malika og Rosa. Nøøøj hvor er der er mange fine stoffer, det er bestemt ikke sidste gang jeg har været forbi.


Jeg er særligt forelsket i elefantstoffet, er det ikke bare fint :o)

2 kommentarer:

 1. Det er godt nok også længe siden jeg har købt nyt stof :)
  På den ene side så føles det rigtig godt at få brugt nogen rester og komme til bunds i kasserne og opdage hvad man igrunden har liggende(!) men på den anden side så kommer der bare hele tiden så meget nyt og lækkert!!!!!
  Men nu mangler jeg isoli, så må ha shoppet igen *ha ha* og så kan man jo lige så godt fylde op!
  Jeg er også vild med de elefanter, tror det er Laralil der også har købt dem... Tror dog at de er for tøsede til Emil og for barnlige til Anna, så jeg må nøjes med at nyde dem hos Jer andre.

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar :o)
  Vil give dig rigtig meget ret i den gode følelse ved at få brugt noget af alt det fra bunkerne. Men uha hvor kommer der også bare rigtig meget lækkert hele tiden ;o) Du må ud at shoppe og se bare, det blir garanteret svært at begrænse sig ;o) God fornøjelse :o)

  Kh Anette

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)