lørdag den 5. maj 2012

Hæklet Clutch alá Yarnfreak


Det er bare et lækkert mønster Yarnfreak-pigerne har kreeret, hæklet i lækkert Kauni. Det er en fødselsdagsgave til min søde veninde Jane.


Opskrift og garn har jeg købt her. Foer er købt i den lille lokale stofbiks, det passer perfekt i farven. Jane er ikke bange for farver, så det har jeg haft i tankerne da jeg købte garn og valgte stof.

Det er et rigtig sjovt mønster at hækle sådan et relief-mønster.

12 kommentarer:

 1. Super fin - er vild med det mønster ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super fint og rigtig sjovt at hækle :o)

   Slet
 2. Det er bare rigtig fint, sådanne vil jeg ds også forsøge mig i. Hvordan syr du foret på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heller ikke så voldsomt et projekt at give sig i kast med :o) Jeg har syet foret sammen i siderne på maskine og syet det på fast clutchen i hånd.

   Slet
 3. Hvor fin:) Og hvor dejligt at se, at der er overskud til krea allerede så kort tid efter Viggas ankomst:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rikke. Arh jeg må gå til bekendelse, jeg havde lavet denne og indlægget inden hun kom til verden. Så så overskudsagtig kan jeg vidst alligevel ikke prale af at være ;o) Men håber der blir mere kreatid efterhånden som vi kommer ind i en rytme :o) Håber alt vel hos dig ??? Du blir vel tykkere og tykkere :oP

   Slet
 4. Det er dejligt at se, du også har overskud til det kreative med 2 små piger - det tyder på, at det går godt hos dig :-)
  Det er et flot etui du har lavet, har siddet og luret på, hvordan det mønster er hæklet, men jeg er ikke så garvet ud i hækling, at jeg kan gennemskue det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg skrev til Rikke, så er den godt nok kreeret inden Vigga kom til verden :o/ Men trods det, så går det godt her hos os :o) Det er ikke så lige til at overskue, men med en opskrift går det bare derudad :o)

   Slet
 5. Hvor er den fed:) Kunne også godt tænke mig at vide hvordan du syr foret på?!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Som beskrevet ovenfor, har jeg syet det på i hånd :o)

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)