torsdag den 4. juni 2015

"Bare gør det"

Min nabo Bodil der har bloggen "Madam Munch" er min direkte inspirationskilde til at begynde at undervise. Interessen for mine tegninger var stor og flere ville gerne lære at tegne Zentangles. Så da idéen dukkede op, var Bodil hurtig til at sige: "Bare gør det, Anette". "Der behøver ikke så mange overvejelser til, prøv bare at springe ud i det". Og det gjorde jeg så :o) Den seneste aften med undervisning måtte jeg rykke ud af Glaphuset, da stuen var for lille til at huse knap 20 pers.

Jeg har haft lånt en projektor af Bodil, så som tak for lån har jeg lavet et par tegninger til hende, der kan hænge i hendes kommende værksted :o)

Her har jeg ladet mig inspirere af et strikketøj ;o) Tegningerne tager sig specielt godt ud, når de kommer i en ramme med passportout til at skabe ro omkring mønsteret. Jeg køber rammerne i Ikea, modellen hedder: "Ribba"


6 kommentarer:

 1. Jeg er så glad for billederne og glæder mig til at hænge dem op. Godt du kom i gang med undervisning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre Bodil, glæder mig til at se dem i de nye omgivelser når vi starter i Strikkeforum igen :o)
   Jeg er også meget glad for at jeg er kommet igang med at undervise. Rent faktisk drømte jeg om i "mine unge dage" at blive håndarbejdslærer og lærer fra mig i alt det jeg synes er sjovt og spændende ;o) Rigtig godt du prikkede til mig :o)

   Slet
 2. Kæft hvor er det fedt at du bare gjorde det!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie :o)
   Jeg er også godt stolt af det. Tænk sig nogengange skal der bare lige et bette puf til, så sker der ting og sager ;o)

   Slet
 3. Så sejt! Godt gået :-) Du er edder-smækkeme mig også bare knald-dygtig til de tegninger :-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak Lilly :o)
   Og tusind tak for de rosende ord ;o)

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)