lørdag den 19. september 2015

Den flotteste lysekrone.

På vores ferie til Grækenland boede vi på et hotel med en smuk smuk lysekrone i forhallen. Den skreg på at blive fotograferet :o) Så nu bliver I spammet med krystaller ;o)





Og her med en sjov funktion på kameraet der gav en masse fine små hjerter i mange farver :o)




 Grækenland er bare skøn :o)
Dette blev så indlæg nr. 300 på 6 år som blogger ;o)

tirsdag den 15. september 2015

Sommeren går på held

Sommeren går på held, og der har været stille på Glaphus-bloggen. Vi har nydt sommeren ude i Den Dovne Have, sovet ude i havens nye hybel. 

I Maj lavede jeg dette indlæg om shelteren, og GUD hvor har vi nydt at have en fed overnatningsmulighed i haven :o) Vi har sovet mange nætter derude, specielt på de varme nætter har det været genialt at sove derude. Som I kan se er den blevet rigtig godt integreret i haven, det føles som om den har været der altid ;o)


Godten er fyldt år henover sommeren, og vi fejrede hende med fest i haven. Dét er bare SÅ HYGGELIGT  at dække op, sætte flag, og have en masse liv rundt i haven. Haven spiller MAX og fungere SÅ godt hvad end det er børnefødselsdag, voksenfest eller en hyggeaften bare os selv.


Morten Korch har sat olielamper på pæle. Lamperne er fra Menu, de hedder Lighthouse og er inspireret af fyrtårne. Vi har tændt dem ved skumringstid og de har været med til at skabe ekstra hygge :o)


Georginerne har i år haft alle odds mod sig. Et koldt og vådt forår satte dem langt tilbage. Og så har dræbersneglene været afsindige sultne...... Hver gang en plante så småt begyndte at titte frem, var sneglene der med det samme. Kampredte gik vi til værk med gødning, havevander og spade. Takket være dén indsats er dette års georginer kommet godt. De var sene ved det, og et par planter er her midt i september endnu ikke gået i blomst.  


De er bare SÅ smukke og fascinerende. Det er lige imponerende hvert år, at se hvordan en knold på størrelse med en kartoffel, kan udvikle sig til en masse smukke blomster. Det er en fornøjelse at plukke den ene smukke buket efter den anden.






En voksenfest sluttede da solen stod op over den smukke Glapmose.