torsdag den 17. marts 2011

Det tog 1 år ;o)

For 1 år siden jeg lavede dette indlæg, om et færdigt taskeprojekt. Mit nye taskeprojekt (Læs: hækleprojekt der bor i min dametaske) er netop færdigt. Et sjal af trekanter. Opskriften findes her, det er Stine der der har designet mønsteret. Hun har flere gange inspireret mig med sin Street Art og ikke mindst hendes mange fine krea-idéer i Hendes Verden.


49 trekanter er hæklet sammen. Desværre er det, trods presning med dampstation, blevet ret spidst, hvilket gør det forholdsvis langt i det. Jeg havde tænkt at bruge det som tørklæde, men det er det blevet for langt til. På 2 af siderne er der syet kvaste på der hvor trekanterne er hæklet sammen.

Nu må vi hvor meget jeg kommer til at bruge det, om ikke andet så vil det være oplagt, at slynge om sig når vi sidder omkring bålet en sommeraften ;o)

tirsdag den 15. marts 2011

Halløj hvor heldig var jeg lige ;o)

Sørme om ham den lille Sonny Angel ikke flytter ind i Glaphuset. Jeg har været så heldig at vinde ham inde hos Susan, der har bloggen "Susans Drømme". Jeg er forholdsvis ny læser inde hos Susan, glæder mig allerede over, at min bloghorisont er blevet udvidet :o)

Tak for en skøn Give Away Susan, glæder mig til at byde den lille gut velkommen i Glaphuset :o)

søndag den 13. marts 2011

P-puder vol 2. incl. den sjove teknik

Mens godten sov i dag fik jeg lavet et emne mere til "flere farver i Glaphuset" projektet. (se vol 1. her) Dermed fik jeg prøvet endnu et P-mønster af, herligt :o) Jeg ved ikke hvad mønsteret hedder, men det minder lidt om et sildebens parketgulv. Det som tog længst tid var, at skære de forskellige felter ud i rette mål og retning.


Jeg synes stadig broderiteknikken her er helt vildt sjov, men også en voldsom tidsrøver ;o) Jeg har tidl. lavet dette indlæg om hvordan man gør, hvis nogen skulle sidde derude og få lyst til at prøve :o)


Jeg har ligesom i vol 1. quiltet forsiden af betrækket, hvilket gør at puderne meget bedre holde faconen.

fredag den 11. marts 2011

Har du hørt om sponsornisser ???

Ikke ??? Så skal jeg hurtigt lige fortælle hvad de er for en størrelse :o)
Min yngste kusine på 17år har forelsket sig i vores godte. Den store kærlighed er 100% gengældt fra Asta. De er så søde sammen, og det lyser langt væk at de nyder hinandens selskab. Min Faster, mor til kusinen, er smittet af sin datters Asta-glæde :o) Så hun lader sig i ny og næ overtale til forkælelser, her kommer sponsornisser ind i billedet :o) Så når der tales om sponsornisser i Glaphuset, er det Fasteren og Kusinen. Så fik vi lige det på plads ;o)


Min Faster har strikket denne søde kjole til Asta :o) Den har simpelthen sådan et fint snit, og hun passer den netop nu :o) Jeg er ikke en strikker, men kjolen skulle efter sigende være nem at strikke.


Det er jo egentlig godten der har fået kjolen, men jeg føler mig altid mindst ligeså begavet som hende ;o)

tirsdag den 8. marts 2011

Min lille fastelavns-høne :o)

I dag har godten og jeg været til fastelavn i dagplejen. Ih hvor var det hyggeligt :o) Byens dagplejemødre havde virkelig gjort hvad de kunne for, at lave en hyggelig fastelavnsfest :o)
Jeg har glædet mig i mange år til en dag, at skulle sy fastelavnskostumer. Så var det jo bare lige, at blive enig med mig selv om hvad Asta skulle være. I mit tidl. indlæg kunne I se hvad valget stod mellem :o)

I dag har godten været mariehøne, og hvor var hun bare skøn i kostumet her. Mønsteret er fra et fastelavnshæfte fra det tidl. Ingelise Sy- og Strik. Kjolen er en foret ballonkjole, med pladevat syet imellem til, at holde den stiv. Indenunder kjolen havde hun en sort bomuldsbluse og sorte strømpebukser.


Følehornene af mosgummi, er syet på en hjelm, men som så mange andre børn i den alder fik hun aflivet følehornene efter, at have haft dem på i en halvtimes tid ;o) Balloneffekten på kjolen opstår ved at kjolens store vidde forneden rynkes og syes sammen med foret. Det har voldt mig så usandsynligt mange problemer. På et tidspunkt havde jeg på mærkværdigvis fået det syet sammen så retsiden ikke kunne vendes ud..... :o/ Grrrr, nåede at miste tålmodigheden og kjolen lå en uges tid inden jeg nærmede mig den igen. Men SÅ kom "the big clue" også til mig, heldigvis :o) Nu har jeg et helt år til, at fantasere om næste års fastelavns kostume ;o)

Til familie, venner og andre der ikke har en blog. Det er nu blevet muligt, at skrive kommentarer til mine indlæg på bloggen. Klik på "Kommentarer" herunder indlægget og følg vejledningen.

søndag den 6. marts 2011

I tror det er løgn når jeg fortæller jer prisen...

I fredags havde posten en lækker lækker pakke med til godten. Vinterstøvler til næste vinter :o) Fine fine andefødder alá Angulus. Læder med tex imprægnering, lammefoer, randsyet og med rågummisåler. Så blir det ikke bedre :o)


Prisen..... Ta da daaaa 179kr købt på udsalg hos Lone der er skodesigner med egen webshop "ByKier". Kvalitetsfodtøj i højeste klasse, super service, til lavere pris end tilsvarende fodtøj i forretningerne og ikke mindst fantastisk udsalg når nye kollektioner står for døren. Der kan virkelig gøres nogle fantastiske scoop :o) På søndag kommer den nye forårs- og sommerkollektion, som med garanti er et besøg værd.

Farven på støvlerne er bedst gengivet hvor den er mest mørkecherise.

fredag den 4. marts 2011

Mus, Harekilling, Elefant, Mariehøne..... Hmm, hvad skal godten være ???

Jeg har valgt :o) Men det er ikke færdigt endnu, men det skulle det gerne blive i løbet af weekenden :o) Jeg har glædet mig i flere år til at skulle sy fastelavnskostumer :o) Jeg elsker det der med kostumer, har på et tidspunkt været ½ år på systuen på Gellerupscenen. Det var fantastisk, jeg var som en fisk i vand :o)