onsdag den 19. januar 2011

En elefant kom marcherende hen mod en sut :o)

Ih hvor har jeg glædet mig til at vise jer denne fine "hold på sutten-kæde" :o) Små elefanter broderet med korssting marcherer op mod sutten. Jeg vil ligge janteloven på hylden og ærligt sige, hvor godt jeg synes om resultatet :o)

Fine lækre Anna der er 8 uger i dag har fået jobbet som elefant-passer ;o) Jeg har først broderet elefanterne, derefter klippet og presset Aida stoffet ind så kun korsstingene er at se. Derefter har jeg syet det fast på lærredsstof, syet seleklemmen fast, og lavet en lukning i modsatte ende hvor der er ekstra stof så der er plads til sutteholderen.

Anna bruger en sut uden ring. Takket være et hint fra min søde veninde Majbritt, som vidste hvor jeg kunne købe silikone-sutteholdere, var koden knækket til Anna´s suttekæde. Silikoneholderen kan købes her.

Inspirationen har jeg fået i "Gavebogen" af Theresa Maria Jessing. Titlen siger alt om bogens indhold, der er rigtig mange gode idéer at hente til hjemmelavede gaver. Virkelig en lækker bog, kan varmt anbefales :o)



Nåh ja, så blev Anna også dyrepasser for 6 fugle i en uro :o)

mandag den 17. januar 2011

Mobilkluns til den upraktiske.....

Min VOLDSOMT upraktisk mobil trængte til nyt kluns, det andet var ved at være grimt.
Bolchestriber måtte der til. På en "vupti-aften" udstyret med hæklenål, var der nyt kluns ;o)

søndag den 16. januar 2011

Chokoladeleg og en flaske rødvin ;o)

Resultatet af en "kæresteaften" mellem jul og nytår efter en flaske rødvin.
Hvem der lavede hvad ??? Tjaa, jeg legede med chokolade og mistede næsten tålmodigheden..... indtil jeg fandt ud af, at chokoladen var noget nemmere, at styre når den blev lidt koldere i sprøjteposen. Mens jeg sad og kæmpede med manglende tålmodighed, lavede Morten Korch helt fra the bottom 2 stk. Daim islagkager på mandelbund :o)

torsdag den 13. januar 2011

Og så var det lige jeg gik hækleamok :o)

Jeg er simpelthen blevet SÅ forfalden til hueopskriften fra familiejournalen :o) Den er SÅ fin, har en genial pasform og SÅ lun og lækker når den som på billederne har er hæklet i Drops Eskimo. Den er hurtig hæklet, det er blevet til ialt 5 huer herfra :o)

Huen herover hæklede jeg til søde Marie som værtindegave til nytårsaften :o)

Den her var til min mor som tak for de hjemmestrikkede sokker til Godten.


Den her var en julegave til min søde veninde Stiz, som egentlig hedder Christina ;o)