søndag den 19. september 2010

Søde, hvem er det til ???

Morten Korch: "Hold da op Søde, sikke et flot tæppe". "Hvem har du lavet det til ???"
Mig: "Det ved jeg ikke, kan du li´det ???"
Morten Korch: "Det er jo en farvepalet uden lige, og med fleece bagpå er det også varmt"
Mig: "Søde, så er tæppet dit, min skat" :)
Morten Korch: "Arj tak, hvor er du sød"


Cirka sådan udspillede foræringen af P-tæppet her :) At Morten Korch spurgte hvem der skulle have det, er nok et meget godt billede af hvor mange af mine ting der blir foræret væk. Jeg elsker at lave krea-ting, tænke på modtageren og sende en masse gode tanker ned i materialerne når jeg sidder og ligger energi og idéer deri. Så det var vidst på tide at glæde husbonden min, der ofte slutter sin arb. dag af med, at ligge og koble af på sofaen, nu med sit eget P-tæppe.
Da jeg syede betrækket til "trækvognstransformationen" gik jeg i selvsving med at skære firkanter. Nu var jeg jo igang, så det blev det 250 firkanter i målene 8x8 cm. Dem har jeg syet til tæppet her.


Firkanterne er syet sammen med fleecen. Til sidst er tæppet kantet med sort skråbånd. Joh joh, så er aftenens afslapning reddet :o)

torsdag den 16. september 2010

Hæklehus til bla. mine Clovere


I tirsdags lavede jeg dette indlæg om mine nyindkøbte Clover hæklenåle. Indtil i dag har min efterhånden store samling af hæklenåle boet i et krus, men nu blev pladsen for trang. Endvidere har jeg til tider ikke kunnet finde mine hæklenåle, fordi de har været strandet i et projekt et eller andet sted. Nu skulle det være slut skulle det. Jeg er et systematisk rodehoved, så der måtte et system til :)


Stærkt inspireret af Sarah der har bloggen "Dandylion" har jeg udviklet et hæklehus. Jeg har syet det af bla. rester af firkanter fra mit trækvognstranformationsprojekt. Så er det foret og hvert "rum" er syet i forskellige stoffer.


Jeg eeeeelsker mit hæklehus. Synes det er SÅ praktisk at have system i rodet. Der er også blevet plads til lineal, saks og stoppenåle. Systemeriet greb dog lidt om sig, for alle mine runde hæklenåle er blevet dymoniseret med str. nr. så de er lige til at gå til. HERLIGT :)

tirsdag den 14. september 2010

Mums super billige Clover hæklenåle til mig :o)

I fredags havde posten en lækker pakke med til mig. Min søde blogfælle Mette der har bloggen "Bettekun" har også en webshop. Hun er netop begyndt at forhandle de ergonomiske Clover hæklenåle, til langt under hvad de kan købes til andre steder. Det var som vand på min last af en udstyrsnarkoman-mølle. Jeg slog til, og kunne selvfølgelig heller ikke nøjes med en enkelt eller to. Fragten var jo den samme, så jeg købte de nåle jeg bruger mest. Jeg har været igang med at hækle en hagesmæk, og jeg må sige de ligger ski godt i hånden. For mig betyder det, at jeg ikke spænder så meget i hånden, som ved de runde hæklenåle. Jeg melder mig også i en skare af anbefalere af Clover hæklenålene.
Og til Mette, selvtak for en god handel, den gik vel nok hurtig :)

torsdag den 9. september 2010

Kønsskifteoperation til en stork.....

For 3½ år siden kom Georg til verden i forbindelse med vores ynglingsnabo blev født. Georg stod dengang ude i indkørslen ved ynglingsnaboen hjem, for ingen skulle da være i tvivl om at her var kommet en lille ny :o) Han er 150 cm høj, savet ud i krydsfiner af Morten Korch, og malet af mig.

Ser I, nu skulle ynglingsnaboen være storebror til en lækkerbisken af en lillesøster Johanne der kom til verden sidste mandag. Nå for Søren. Vi måtte igang med at etablere en mindre operationstue for, at kunne lave en større kønsskifteoperation. Desværre fik Goerg kolde storkefutter, han turde ski ikke. Istedet agere han nu trans og har taget navneændrig til Georgine. Nu står Georgine igen i indkørslen, for nu er Johanne kommet til :o)

mandag den 6. september 2010

Scherning får SMÆK

Jeg er ude i virkelighedens verden, men det går faktisk helt godt. Jeg er ikke så træt, som jeg troede jeg ville være. Hverdagen herhjemme hænger fint sammen. Som noget nyt forsøger vi at praktisere en ugentlig madplan. Handler ind én gang, tar højde for lange arbejdsdage og aftener hvor en af os ikke er hjemme. Det er smart :)

Nå tilbage til Scherning der får SMÆK :)

Godten kunne liiiige bruge nogle flere spisesmækker. Jeg har lavet dem tidl. Den her gang faldt jeg over dette fede print af Susanne Scherning. Jeg eeeeeelsker hendes prints, motiverne, farver, de går rent ind hos mig. Hendes akrylduge er VOLDSOMT geniale til hagesmækker. De er bløde, lækre og holder sig pæne vask efter vask efter .... Jeg har igen undladt at lave en lomme. Jeg synes altid de der lommer blir SÅ ulækre. Så vil jeg hellere bruge disse lommeløse smækker og så vaske lidt mere. Jeg har syet bomuldsstof på bagsiden, da de er gummibelagt, skråbånd på og vupti :) Et hurtigt "startet på job igen" projekt ;)